Yazın en iyi festivaller Red Bull TV’den sonra Hürriyet TV’de

Güncelleme Tarihi:

Yazın en iyi festivaller Red Bull TV’den sonra Hürriyet TV’de
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 13:11

Bu sene 31 Mayıs ve 4 Haziran tarihleri arasında İspanya, Barcelona’da gerçekleştirilen Primavera Sound festivali büyük ilgi gördü. 2001’den bu yana düzenlenen festivalde müzik dünyasının önemli ekipleri sahne aldı. 

Haberin Devamı

Avrupa’nın en ilgi gören festivallerinden biri olan ve Glastonbury, Coachella gibi dünyanın en önemli festivallerinden rol çalan Primavera Sound festivali Redbull TV’den de canlı yayınlandı.



Festival; Barcelona’da yer alan Parc del Forum’da gerçekleşti.

Bugüne kadar pek çok ödülün de sahibi olan festivalde Grammy ödüllü Arcade Fire, Bon Iver, The XX, Aphex Twin, Jamie XX, Grace Jones, Slayer, Solange, Van Morrison gibi önemli ekipler headliner’dı.

Jamie XX, gece geç saatlerde gerçekleştirdiği DJ performansıyla da izleyicileri heyecanlandırdı.

ÖNE ÇIKAN PERFORMANSLAR HÜRRİYET TV’DE

Festivalde ayrıca Mac Demarco, Run The Jewels, Skepta, Miguel, Metronomy, Flying Lotus, The Magnetic Fields, Death Grips, Descendents, Angel Olsen, The Make-Up, Haim, Mogwai ve Teenage Funclub gibi ekipler de izleyicileri coşturdu.

Haberin Devamı

İşte festivali en eğlenceli konserlerinden İngiliz indie pop grubu Metronomy’nin “16 Beats” performansı ve Avustralyalı saykedelik rock grubu Pond’un “The Weather” performansı…

 

 

BAKMADAN GEÇME!