Paramparça dizisi 1. bölüm ne zaman? (Fragman izle)

Güncelleme Tarihi:

Paramparça dizisi 1. bölüm ne zaman (Fragman izle)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 09:32

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın başrollerini üstlendiği Paramparça dizisi başlıyor. Dizi daha şimdiden İntizar'ın 'Su Gibi Gözlerin Bahar' şarkısı ile adından söz ettirmeye başladı bile. Paramparça dizisi ilk bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’yı bir araya getiren ve tutkulu bir aşkın konu eden Paramparça yayın hayatına merhaba demeye hazırlanıyor.

Endemol’un Cannes’de ön tanıtımını yaptığı ve daha yayına girmeden 20'den fazla ülkenin almak için sıraya girdiği yönetmen sandalyesinde Cevdet Mercan'ın oturduğu Paramparça 1 Aralık pazartesi saat 20.30'da Star TV de başlıyor.

Mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan’ın sıradışı fakat olanaksız aşk hikâyeleri sezonun iddialı yapımları arasında yerini alacak.

PARAMPARÇA 1. BÖLÜM - 1 ARALIK PAZARTESİ

Aliye, Bin Bir Gece, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Haberin Devamı

Paramparça dizisi 1. bölüm ne zaman (Fragman izle)

Gülseren (Nurgül Yeşilçay)
32 yaşında. Eşi Almanya’ya gittikten sonra görümcesi Keriman ve kızı Hazal ile birlikte yaşıyor. Az bir maaşla perdeci, pastane vb yerlerde çalışıp evin geçimini sağlıyor. Onurlu, çalışkan bir kadın. Gelişen bazı olaylar üzerine tanıştığı Cihan’a istemeden aşık olur. Bir yanda uzun zaman önce rafa kaldırdığı duyguları
diğer yanda kızıyla ilgili ortaya çıkan zorlu durum arasında kalır.

Cihan (Erkan Petekkaya)
41 yaşında. Sağduyulu, dürüst ve başarılı bir iş adamı. Eşi Dilara, oğlu Ozan ve kızı Cansu ile yalıda yaşıyorlar. Hizmet sektöründe restoran ve kafe zincirleri var. Uzun zaman önce bitirmeyi denediği evliliğini tekrar bitirmek isterken tanıştığı Gülseren’de eşinde bulamadığı içtenliği ve sahiciliği görüp istemeden aşık olur. Duyguları, evliliği ve çok sevdiği “kızı” arasındaki gel gitleriyle bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı

Dilara (Ebru Özkan)
Cihan’ın eşi. Güzel bakımlı ve sosyal bir kadın. Aynı zamanda aileden gelen sermaye ile Cihan’ın sahibi olduğu şirketlerin ortağı. Ancak işlerle ilgilenmiyor, Kimsesiz Çocuklara Toplumsal Destek Vakfı’nda başkan olmak en çok ilgilendiği konu. Şefkatli ve özverili bir anne olmaktan çok, çevresindekilerin imrendiği bir aile hayatına sahip, ait olduğu cemiyetin takdir ettiği bir kadın olmaya önem veriyor.

Hazal (Alina Boz)
Gülseren’in 15 yaşındaki kızı. Babasının Almanya’da olması ve kendileriyle ilgilenmemesi yüzünden babasız büyümüş. Maddi sıkıntı içinde olmalarına rağmen lükse ve statüye çok düşkün. Bu uğurda
annesine yalan söylemekten çekinmiyor.

Haberin Devamı

Cansu (Leyla Tanlar)
Cihan – Dilara çiftinin 15 yaşındaki kızları. Derslerinde ve binicilikte oldukça başarılı. Sıcak, dürüst ve iyi bir genç kız. “Annesi”nin mesafeli tutumundan ve başarı hırsından dolayı babası ile daha iyi bir ilişki içerisinde. En büyük destekçisi abisi Ozan’dır.

Ozan (Burak Tozkoparan)
17­ - 18 yaşlarında, öğrenci. Ergenlik döneminde olduğundan babası ile araları çok iyi değil. Kardeşi Cansu ile arası çok iyi. Cansu ile ilgili olayları öğrendikten sonra da bu sıcak ilişki devam eder.

Alper (Cemal Hünal)
Cihan ile aynı yaşlarda ve Cihan’ın küçük hisseli ortağı. Hırslı ve kifayetsiz bir adam. Aileden zengin ancak zamanla servetini eritmiş. Aslında küçük ölçekli bir işadamı ama Cihan sayesinde daha büyük sofraya oturmak istiyor. Bu amacı için Cihan’ın kuyusunu kazmaktan çekinmeyen bir karakter. Karısı Solmaz’la çıkar birliği açısından uyum içindeler.

Haberin Devamı

Solmaz (Güneş Emir)
Alper’in eşi ve Dilara’nın en yakın arkadaşı. Cihan ve Dilara’nın arasını açmak için gizliden iş çevirmekten çekinmez. Dar gelirli bir aileden geliyor. Aileden zengin Alper ile evlenmiş, sosyeteye dahil olmuş. Zamanla Alper’in aile serveti eridiği için Cihan’la büyük bir iş ortaklığının onların tek çıkış yolu olduğunu düşünüyor.

Keriman (Nursel Köse)
Gülseren’in görümcesi. Kendisine ve kardeşi Özkan’a aileden kalan evde Gülseren ile birlikte yaşıyor. Kendi çıkarı için yapmayacağı kötülük, çevirmeyeceği entrika yok.

Rahmi (Cihan Canova)
Cihan’ın babası. Evlilik ve babalık konusunda başarısız olmakla kalmayıp iş hayatında da başarısız bir adamdır. İstanbul’da yaşadığı başarısızlıklardan sonra Rusya’ya gitmiştir. Oradan da bir sürü borcu arkasında bırakarak Cihan’ın hayatına tekrar girer. Gelini Dilara ve Alper ile iş birliği içine girerek oğlunun arkasından iş çevirmekten çekinmez.

Haberin Devamı

Özkan (Tolga Tekin)
Gülseren’in lise son sınıfta kaçarak evlendiği havai, sorumsuz ve çapkın eşi. Kolay yoldan para kazanma derdinde olup uzun süreli çalışamayan bir karakter. Hazal beş yaşındayken gittiği Almanya’da başka biriyle birlikte olup kanunsuz işler yaparak hapse girmiştir. Gülseren ve Hazal ile hiç görüşmediği gibi kızı için gönderdiği ufak tefek paraları da kardeşi Keriman biriktirmektedir. Gülseren bir süreden beri onu boşamak istemekte ancak Özkan bulunamadığı için yasal engellerden dolayı boşanamamaktadır.

Nurgül Yeşilçay Instagram hesabından "Uçur bizi @cevdetmercan #paramparcadizi" notuyla, yeni dizisinin kamera arkasından bir fotoğraf paylaştı.

Paramparça dizisi 1. bölüm ne zaman (Fragman izle)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!