Paramparça 5 Bölüm izle Star TV | Hazal artık zengin bir kız

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 5 Bölüm izle Star TV | Hazal artık zengin bir kız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2015 10:53

Dilara, çocukların karıştığı gerçeğini artık kabul ediyor. Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’yı bir araya getiren ve tutkulu bir aşkın konu eden Paramparça 5. bölümüyle ekrana gelmeeye hazır. Paramparça’nın 5 Ocak Pazartesi günü saat 20.30’da yayınlanacak yeni bölümünde sürpriz gelişmeler var.

Haberin Devamı

Dilara’nın, evine gittiği Gülseren’e beklenmedik bir teklifte bulunup, “Cihan’la oturduk düşündük ve sizi evimize davet etmeye karar verdik! Cansu da olsun, Hazal da olsun, hep beraber konuşalım!" demesiyle, yaşananlar çok farklı bir boyuta geliyor.

Gülseren, Dilara’nın “Çocuklar için en doğru olanı oturup hep birlikte konuşalım” teklifini kabul edip, Hazal ve Keriman’la birlikte yalıya gidiyor.

Hazal’ın yalının ihtişamından etkilenerek hangi odada kalacağını sorması hem Gülseren’i hem de Cansu’yu sarsacak. Eşi Dilara ile kızını yetiştiren Gülseren arasında kalan Cihan için ise zor anlar yaşayacak.

Hayatı boyunca özendiği zengin yaşama kavuşma hayallerinde olan Hazal, Cansu’nun odasını, eşyalarını görünce gittikçe hırçınlaşıyor. Cansu da yaşananların baskısıyla ilk defa bir araya geldikleri Hazal’a karşı gittikçe sert cümleler kurmaya başlıyor.

Hazal ve Cansu’nun doğumda karışmalarının kendisi için fakirlikten kurtulmanın tek yolu olduğunun farkında olan Keriman, bu zengin aileden para koparmak için aklına gelen her yolu deneyecek ve hayatında ilk kez kapısından girdiği böyle zengin bir yaşam karşısında amacına kavuşmak için her şeyi yapacaktır.

Dilara’nın kendi evinde verdiği akşam yemeğinde bomba patlıyor!

Gülseren’in bilmeden yaptığı bir ihmalkarlık iki ailenin bir araya geldiği akşam yemeğini zehir ediyor. Olanlar Dilara’yı bile şaşkına çeviriyor. Bu akşamdan sonra ilişkiler daha da sertleşiyor ve çıkmaza giriyor.

Yayın Günü: 5 Ocak Pazartesi
Yayın Saati: 20.30

Haberin Devamı

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın başrollerini üstlendiği Paramparça dizisi başlıyor. Dizi daha şimdiden İntizar'ın 'Su Gibi Gözlerin Bahar' şarkısı ile adından söz ettirmeye başladı bile.

Aliye, Bin Bir Gece, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!