Palyaçoların en hüzünlüsü

Güncelleme Tarihi:

Palyaçoların en hüzünlüsü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 11:36

Palyaço dendiğinde aklınıza ne geliyor? Balondan hayvanlar, küçük iskambil kağıdı oyunları, komik takma burunlar mı? Şimdi size bazen duygulandıracak, bazen de içinizi ısıtacak, alışılmışın dışında bir şovdan bahsedeceğiz: Slava's Snowshow.

Haberin Devamı

Slava's Snowshow'un yaratıcısı Slava Polunin Rusya’da başladığı palyaçoluğu 80’lerde Avrupa’ya taşımış bir efsane. Ancak onun şovu palyaço denilince aklınızda beliren figürden çok daha farklı. Peki nedir Slava's Snowshow'u bu kadar farklı kılan?

 

Palyaçoların en hüzünlüsü

 

TEATROL PALYAÇOLUK 

Slava Polunin teatrol palyaçoluğu yeni bir forma sokarak tiyatroya taşımış bir efsane.  Gençlik yıllarındaki Charlie Chaplin sevgisi, onu sanata yaklaştırmış. Slava Polunin, başarılı Chaplin taklitleriyle okul tiyatrosunda büyük başarı kazanmış.

 

Haberin Devamı

Palyaçoların en hüzünlüsü

 

SLAVA'NIN DÜNYASI ÇOK RENKLİ

Eğlenerek, gezerek insanlarla tanışarak hayatını geçirmek için bir şov oluşturmuş. 20 yıldır da bu şova devam ediyor. Bu sebeple seyircisini kendi dünyasına taşımayı çok önemsiyor. Gold Angle, Gold Nose, Triumph ve Laurence Olivier Ödülü başta olmak üzere birçok prestijli ödül  kazanmış.

 

Palyaçoların en hüzünlüsü

 

HİPNOTİZE OLMAYA HAZIR OLUN! 

Şova ne beklediğini bilmeden giden seyirciler ışıklardan, sahne atmosferinden hipnotize oluyor ve işte tam o an kar fırtınası başlıyor. Dünyanın en yalnız palyaçosu Slava’nın hikayesi müzikler ve sihirli hava koşulları sayesinde küçük izleyicilere eğlence, yetişkinlere ise hayata farklı bir bakış açısı kazandırmayı vadediyor.

 

Palyaçoların en hüzünlüsü

 

Haberin Devamı

Biraz da Slava's Snowshow ekibinden dinleyelim:

 

 

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda 15 gösteri için İstanbul'a gelen Slava Polunin'in 7'den 77'ye herkese hitap eden gösterisi "Slava's Snowshow", yoğun ilginin ardından 19-24 Nisan tarihleri arasında yeniden Zorlu PSM'de! 

 

Palyaçoların en hüzünlüsü

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!