Özel ekibin gözü karası: İsmail Hacıoğlu

Güncelleme Tarihi:

Özel ekibin gözü karası: İsmail Hacıoğlu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2019 09:21

İsmail Hacıoğlu, Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan ‘Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’ filmi için kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncu, şampiyon haltercinin Türkiye’ye ilticası sırasında oluşturulan özel ekipte yer alan Mehmet Tunç’u canlandırdı.

Haberin Devamı

HALTERDE aşılması güç başarılara imza atan ve “dünyanın en iyi sporcusu” seçilen efsane halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatı, “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmiyle beyazperdeye taşınıyor. Süleymanoğlu’nu genç oyuncu Hayat Van Eck’in canlandırdığı film, 22 Kasım’da vizyona girecek. Hayat Van Eck’in Naim Süleymanoğlu’na olan benzerliğiyle dikkat çektiği “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filminde sürpriz bir isim de yer aldı. İsmail Hacıoğlu, filmde konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçti. Oyuncu, şampiyon haltercinin Türkiye’ye ilticası sırasında oluşturulan özel ekibin içinde yer alan gözü kara Mehmet Tunç karakterine hayat verdi.

DEV OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun üstlendiği, senaryosunu ise Barış Pirhasan’ın yazdığı filmin oyuncu kadrosunda Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Levent Ülgen, Renan Bilek, Barış Kıralioğlu, Bülent Alkış, Kemal Başar, Maria Rumenava Sotirova, Mehmet Esen, Evren Erler, Mustafa Kırantepe ve Uğur Güneş de yer alıyor. 

Haberin Devamı

FRAGMAN YAYINLANDI

Dünya spor tarihine adını silinmez bir şekilde yazdıran, halterde imkansız gibi gözüken başarılarıyla üst üste “Yılın Sporcusu” seçilen dünya ve olimpiyat şampiyonumuz Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filmden yeni görüntülerle hazırlanan yeni fragman yayınlandı.

BAKMADAN GEÇME!