Ozan Güven 'Annemin Yarası' filmi hakkında konuştu

Güncelleme Tarihi:

Ozan Güven Annemin Yarası filmi hakkında konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 11:54

Geçtiğimiz haftalarda gösterime giren 'Annemin Yarası' sinema filminin başrol oyuncularından Ozan Güven, önceki gün eski eşi Türkan Derya ile objektiflere takıldı. Film hakkında konuşan ünlü oyuncu ilginç açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Annemin Yarası’ filminde başrollerden birini oynayan Ozan Güven eski eşi Türkan Derya’yla Arnavutköy’de objektiflere takıldı.

"Film nasıl gidiyor?" sorusuna Güven, "Güzel film yaptık. İçim çok rahat. Yaptığım işten gurur duyuyorum. Keşke daha fazla izlense. Memleketin hali malum, derbiler iptal ediliyor. İnşallah hepsini atlatacağız" şeklinde yanıt verdi.

Güven, "Terör gişeyi etkiledi mi?" diye soran muhabire, "Memleketin hali böyle olduktan sonra iyi iş yapsak ne olur ki, herkesin hevesi kursağında" şeklinde konuştu.

Oyuncu, eski eşi Türkan Derya'yla barışma haberlerine ise, "O haberleri sizler yapıyorsunuz. Tekrar bana soruyorsunuz" açıklamasını yaptı.

Ozan güven kimdir

Haberin Devamı

Ozan Güven kimdir?

1975 yılında Almanya'da doğan Ozan Güven, Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü'nden mezun oldu. İzmir Belediye Konservatuarı'nda oyunculuk dersleri aldı ve ardından Şahika Tekand Tiyatrosu’nda çalıştı.

İkinci Bahar, Koçum Benim, Çiçeği Büyütmek, Aslı ile Kerem, Bir İstanbul Masalı, Canım Ailem ve Muhteşem Yüzyıl gibi televizyon dizilerinde rol almıştır. GORA, AROG, Yahşi Batı ve Pek Yakında sinema filmlerinde yakın arkadaşı Cem Yılmaz ile birlikte rol almıştır.

2005 yılında, İkinci Bahar dizisi sırasında tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile evlendi. Ali Aziz isminde 1 çocukları var. 2010 yılında Türkan Derya ile boşandılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!