One Love Festival 15 programı açıklandı

Güncelleme Tarihi:

One Love Festival 15 programı açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2016 15:58

Bu yıl, 17 Temmuz pazar günü Parkorman’da gerçekleştirilecek One Love Festival 15’in heyecanla beklenen programı açıklandı.

 

Haberin Devamı

Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle, Pozitif deneyimiyle, 17 Temmuz’da gerçekleşecek Türkiye’nin en uzun soluklu şehir festivali One Love Festival 15, Hayat Bu Kapağın Altında, Converse ve Into The Woods sahnelerinde 9 yabancı, 11 yerli ismi, toplamda 30 saat süren kesintisiz müzik performanslarıyla Parkorman’da festivalcilerle buluşturacak. Festival gününü dolu dolu yaşamak isteyen katılımcılar için oluşturulan çeşitli aktiviteler de Z’One Love çatısı altında müzik, keyif ve eğlenceyi bir arada buluşturacak.

One Love Festival 15 programı açıklandı

Kalben


Müziğin birçok türüne ev sahipliği yapan One Love Festival 15, festival günü katılımcıları 3 farklı sahnede buluşturuyor. Hayat Bu Kapağın Altında sahnesinde, Two Door Cinema Club, Django Django, Balthazar, Arthur Beatrice, Kalben, Umut Adan, ve Radyo Eksen DJ’lerinden Gülşah Turgut ana akım coşkuya müzikle enerji verecek. Converse sahnesinde ise Klangkarussel, Ben Pearce, HVOB, Men With a Plan, Astrofella ve Akın Sevgör sahne alacaklar. Ağaçların arasında yaratılan doğal kulüp ortamı Into The Woods sahnesinde ise Butch, Davide Squillace, Cervus, Alican, İlker Aksungar ve Shangri-la’nın DJ performansları yer alacak.

Haberin Devamı

Ayrıca bu sene One Love Festival 15’e mayolar, bikiniler, terlikler ve tabii ki havlular da davetli. Sand Zone’da bikini, mayo ve terlikle yayılıp güneş keyfi sonuna kadar yaşanacak. Cool Zone’da mevsim normallerinin altında buz gibi bir labirent deneyimi yaşanacak ve güneşe meydan okunacak. Tech Zone’da 3D workshoplar, VR deneyimleri derken boyutlar arasında yolculuk yapılacak. Nature Zone’da yapılan atölyelerle katılımcılar toprağa hayat verecek. Market Zone’da en havalı tasarım butikleri keşfedilirken bir yandan da Eksen Zone’dan gelen ritimlerle dans edilecek. Festival bitsin istemeyenler ise 00:00’da başlayacak Silent Disco’da önceden katılım bilgisi vererek en sessiz dansı edecekler.

 

BAKMADAN GEÇME!