Ömer’in tekne sürprizi mi, Defne’nin öpücüklü teşekkürü mü güzel?

Güncelleme Tarihi:

Ömer’in tekne sürprizi mi, Defne’nin öpücüklü teşekkürü mü güzel
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 09:52

Kiralık Aşk’ın 48. bölümünde de büyük sır ortaya çıkmadı. Aşk dolu dizgin gelişirken, dizi bitecek mi yoksa sezon finali mi yapacak gerilimi sürmekte.

Haberin Devamı

48 haftadır ekranlarda olan, başladığı günden itibaren seyircinin ilgisini hiç kaybetmeyen ‘Kiralık Aşk’ın her bir bölümü artık daha da kıymetli. Dizinin bu Haziran’da sezon finaline mi yoksa  dizi finaline mi koştuğu tam bir muamma. Henüz resmi bir açıklama gelmediği için de üçüncü kişilerden gelen bilgiler seyirciyi tatmin etmiyor, sosyal medya ikinci sezon istekleriyle tutuşuyor. Alev aldı buralar, bir sezon daha gelmese mi?

 

Ömer’in tekne sürprizi mi, Defne’nin öpücüklü teşekkürü mü güzel

 

UZAY BOŞLUĞUNDA DOLAŞAN SIRLAR SİLSİLESİ 

Tüm bunlar olurken senaryo gittikçe geriliyor, Ömer sırra bir yaklaşıp bir uzaklaşıyor. Uzay boşluğunda dolaşan sırlar silsilesi sebebiyle seyirciyi değil tırnaklarını, zigon sehpalarını bile yemeye sürüklüyor. Sır, bir pinpon topu gibi gidip gelirken raket sürekli seyircinin suratına çakılıyor, bu da senaryo ekibinin ikinci sezondan umutlu olduğunu düşündürüyor. Zira dizi final yapacak olsa çoktan sır açığa çıkmıştı, Ömer’in duvar yumruklama, tablo ısırma, sinirini  basketbol topundan ve Sinan’ın terli tişörtünden çıkardığı sahnelerinden sonra ateşkes yapılıp mutlu sona doğru yol alınmıştı. Bu dizinin mutlu sonla biteceğini bize daha ilk bölüm ilk sahnede Defne’nin kendisi söyledi, bu onun masalı ve mutlu bitmeli. Ne olursa olsun kemikleşen seyircisi, ikinci sezonda daha sağlam bir hikaye ve enerji depolamış bir ekip ile bu dizi ikinci sezonda daha da güçlü bir şekilde var olur gibi geliyor; herkes son kararı bekliyor. Bizim Bağdat’ı iki gözü kapalı bulabilen dizisine aşık tanıdıklarımız var hem, bu seyirci bir sezon daha istiyor.

 

Haberin Devamı

Ömer’in tekne sürprizi mi, Defne’nin öpücüklü teşekkürü mü güzel

 

Haberin Devamı

PASSİONİS BİRADERLER’DEN HANGİSİ EVLENİYOR?

Peki  48. bölümü de geride bırakmışken, ‘Kiralık Aşk’ nasıl gidiyor? Uzun zamandır bölüm başında “Haziran 2016” bantıyla birlikte bir flashforward serisi izliyoruz. Bu düğünün kimin düğünü olduğu çok konuşuldu fakat çoktandır Defne ve Ömer’in düğünü olduğu kabul ediliyor. Güzel bir düğün olduğu ortada, yerçekimsiz ortamda da evlenseler en güzel düğün onların olur, matematik belli. Ne var ki hikaye bir türlü bundan %100 emin olmaya izin vermiyor. Her bunu düşündürecek sahnenin ardından Sinan ve Yasemin, hatta Sinan ve Sude ihtimalleri de ortaya çıkıyor. Bir ara Türkan ve Hulusi diye düşünüp telef olan fanlar bile var. 48. bölümde de Ömer ve Defne’nin düğünü konuşuluyorken bir anda Sinan ve Yasemin’in evlenme ihtimali ortaya çıktı. Passionis Biraderler’den biri evleniyor ama bakalım kim?

 

Haberin Devamı

Ömer’in tekne sürprizi mi, Defne’nin öpücüklü teşekkürü mü güzel

 

TEKNEDE YAŞANAN GECEYE TEKRAR DÖNÜLECEK

Evliliğe yürüdüğünü tahmin ettiğimiz Defne ve Ömer çifti giderek birbirine benzemeye, birbirini tamamlamaya ve birbirlerinde huzur bulmaya başladı. Daha önce yaşanan ayrılık ihtimalleri artık esas sır ortaya çıkmadıkça çok uzak. Seyircinin bu çiftin ayrı kalmasına tahammülünün olmadığı çok açık, bu durumun apaçık belli olduğu noktadan sonra da zaten tamamen koptukları bir durum gelişmedi. Üstelik gittikçe derinleşen, içimizi ısıtan bir ilişkileri var artık. Ömer Defne’nin doğum gününde kendi gibi değil, Defne’nin öyle olmasını arzu ettiği biri oldu adeta. Ömer öyle bir arabaya balonları bağlayıp gelecek biri mi? Gıy gıy gıy müzik açıp Defne’yi sıkacak, yüzünde en sahici gülümsemesiyle “Her şey çok güzel ama anneannem merak etmesin şimdi,” dedirtecek bir Ömer vardı ama artık Defne’yi çözdü. Beraber kötü günleri unutmaya, birbirlerini tamamlamaya, farklılıklarını çözmeye değil olduğu gibi kabul etmeye başladılar. Çiftimiz bütünleşti bütünleşmesine de Ömer’in tekne sürprizi mi yoksa Defne’nin öpücüklü teşekkürü mü daha güzel, seyirci ayrışmış durumda. İyisi mi birkaç kez daha böyle sahneler görelim de karar verelim. Unutmadan şunu söylemek gerek, teknede yaşanan geceye tekrar tekrar dönülebilir, o gece yaşananları farklı farklı sebeplerden dolayı tekrar görebiliriz. Bilerek yarım bırakılmış görünüyor ki seyircinin hayalgücüne bırakılırsa bir daha bırakıldığı gibi alınmaz o gece. Bırakmayınız.

 

Haberin Devamı

Ömer’in tekne sürprizi mi, Defne’nin öpücüklü teşekkürü mü güzel

 

DEFNE’NİN PARADA PULDA GÖZÜ YOK AMA SIR SAKLIYOR

Defne’nin evliliğe yürürken önündeki en büyük engelinin kim olduğunu zaten herkes biliyor; hamam gerilimi. İkincisi de 200 bin lira karşılığında bir evlilik oyununu kabul etmesi ve Ömer’le tanışmaya ve kendine aşık etmeye bu sebeple girişmiş olması. Oh, söyledik bitti. Darısı Defne’nin başına diyeceğiz ama Defne bu kadar rahat söyleyemeyecek gibi duruyor. Minnoşsun diye mutlusun sanıyorlar. Defne ne kadar mutlu gözükse de içi içini yiyor, aylardır başını vicdan yastığına koyamıyor. Şimdiye kadar senaryo ekibi Ömer’i ortaya çıkan sırra harika bir şekilde hazırlıyordu. Yok yere yaşanmadı ev meselesi, bunu da hikayenin önemli bir parçası olarak görmek gerek. Defne’nin paraya pula önem vermediği Ömer’in gözüne iyice sokuldu, kafasında oturdu, hatta bununla ilgili de dev bir trip yedi. En azından şu durumda Ömer onu parayla ilgili olarak değil, bu sırrı saklamasıyla ilgili olarak sorgulayacaktır. Gel gör ki bu bölümde eş dost çoluk çocuk gittikleri Alp ve Şebnem düğünü öncesinde yaşananlar hepimizi korkuttu. Şebnem’in ortağının aynı zamanda eski sevgilisi olduğu ve Alp’ten bunu sakladığı ortaya çıktı. Aslında bu kadar büyütülmesi anlamsız, çok eski olmasa şimdiye kadar iyi bir sosyal medya stalker’ı bu durumu ortaya çıkarırdı ama yine de mesele büyüdü.  Bu kadar önemli bir bilgiyi neden Neriman ve Defne’yle paylaştığını anlamasak da Ömer’in kulağına gideceğini tahmin etmek zor değildi. Etrafındaki herkese iyi bir ders verdi ve Alp’in bilmeye hakkının olduğunu düşündüğü bu sırrı hemen açıkladı, nitekim böyle bir konudan ne kadar rahatsız olacağını da çok net bir şekilde belirtti. Defne’nin yüzündeki “konuyu bilen herkesi vurup yoluma devam mı etsem”  ifadesini fark etmemek elde değildi. Ne var ki daha acı olan, boşa giden düğün hazırlığı ve potansiyel altınlardı. Bir sonraki bölümde en azından bir sünnet düğünü yapıp altınları toparlayan bir Alp görmek isteriz, Koray’ın yediğini içtiğini çıkarsa yeter.

 

Haberin Devamı

Ömer’in tekne sürprizi mi, Defne’nin öpücüklü teşekkürü mü güzel

 

ÖMER YILLARDIR KÜS OLDUĞU DEDESİYLE BARIŞACAK MI?

Kısacası Defne ve Ömer’in kalplerindeki kıpırtının yüzlerini aydınlattığı bol gülümsemeli, iç geçirmeli sahneleriyle beraber; gerilimin ve Defne’yi zor kararların beklediğini iyice anladığımız bir kaosun yükseldiği  bir bölümdü. Üstelik şimdi de Hulusi’den Neriman’a, ondan da Defne’ye ittirilen bir Ömer & Hulusi yüzleşmesi yaşanacak ki hiç sormayın. Defne bir de hiç istemediği halde Hulusi ile barışmaya ön ayak olduğu için azar yiyecek Ömer’den. Bakalım Ömer yıllardır küs olduğu dedesiyle barışacak mı? Türkan Teyze’yi gelin alacak mı? Nihan ve Serdar’ın potansiyel bebeği İso’nun, ki ismi İso olduğu için direkt 30 yaşında doğması bekleniyor, kirvesi olacak mı? Sinan ve Yasemin evlilik kararı alacak mı? Sude ve Deniz arasında neler yaşanacak? Alp Şebnem’i affedip Ömer’e emsal teşkil edecek mi? Ve en önemlisi Sude’nin hazırladığı bir dergiyi kim okuyacak…Hepsi ilerleyen bölümlerde cevaplanmayı bekleyen sorular.

  

ekranella.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!