Öldür Beni Sevgilim filminin oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Öldür Beni Sevgilim filminin oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2019 11:15

Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı, senaryosunu Murat Dişli’nin kaleme aldığı komedi filmi 'Öldür Beni Sevgilim' 1 Mart'ta beyaz perdedeki yerini alarak vizyona girecek. Birçok ünlü ismin kadrosunda yer aldığı filmin oyuncularının kimler olduğu merak konusu oldu. Peki, 'Öldür Beni Sevgilim' filminin oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

'Öldür Beni Sevgilim', birbirlerinin lise aşkı olan iki gencin, yıpratıcı evliliklerinin bir yıl dönümünde aldıkları piyango biletine çıkan büyük ikramiye sonrasında yaşananları anlatıyor. Murat Boz ve Seda Bakan'ın başrollerini paylaştığı filmde; ikiliye Özgür Emre Yıldırım, Açelya Topaloğlu, Seda Güven, Yosi Mizrahi, Dilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu eşlik ediyor. İşte, filme dair detaylar...

Öldür Beni Sevgilim filmi, yanlış anlama sonucu birbirlerine düşman olan genç bir çiftin hikâyesini anlatıyor. Beş yıldır evli olan Okan ve Demet çiftinin evlilik yıldönümlerinde yaşadıkları bir yanlış anlama bardağı taşıran son damla olur ve o günden sonra ilişkinin bütün seyri değişir.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!