Olaylı filmin ilk hafta gişesi fiyasko

Güncelleme Tarihi:

Olaylı filmin ilk hafta gişesi fiyasko
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 16:22

Daha gösterime girmeden yapımcı, yönetmen ve oyuncularının mahkemelik olduğu London Fields adlı film gişede de hezimete uğradı. Film, gösterime girdiği ilk hafta bütün zamanların en kötü gişesi listesinde ikinci sıraya yerleşti.

Haberin Devamı

ABD'de 26 Ekim'de toplam 613 sinemada gösterime giren London Fields, sadece 160 bin dolar gişe geliri elde etti. Film bu özelliği ile de 600’ün üzerinde sinema salonunda gisterime girmesiyle içinde yer aldığı kategoride 2008 yılında vizyona giren Proud American filminin arkasında ikincilik elde etti.

Amber Heard’ün başrolde yer aldığı, Martin Amis'in çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan gerilim filmi London Fields, 2015 yılında Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyerini yapamadan, gösteriminden bir gün önce festivalden çekilmişti.

Olaylı filmin ilk hafta gişesi fiyasko

Yönetmen Mathew Cullen'ın filmin yapımcılarını dava etmesiyle yeniden gündeme gelen film için Cullen, yapımcıların, kendisinin izni olmadan kurguya ek sahneler eklediklerini öne sürmüştü. Heard de yapımcıların filmdeki çıplak sahneleri artırmak için kendisi yerine dublör kullanıp kendisi oynamış gibi gösterdiklerini iddia etmiş ve o da bir dava açmıştı.

Haberin Devamı

O zamanlar evli olan Johnny Dehp ile Amber Heard birlikte kamera karşısına geçmişlerdi. Ancak yapımcılar Heard'ün filmi tamamlamadığını ileri sürüp ona da dava açmışlardı. Heard de filmdeki çıplak sahne sayısını artırmak için yapımcıların kendisi yerine dublör kullanıp yeni sahneler çektiğin ve kendisi oynamış gibi gösterdiğini ileri sürüp bir karşı dava açmıştı.

''ARABESK'İN KARAMSAR SÖZLERİNİ KABUL ETMİYORUM''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!