Okurlarıyla buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Okurlarıyla buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2019 18:43

İlahiyatçı-Yazar Dr. Erkan Aydın, pazar günü saat 15.00’te CNR Kitap Fuarı'nda ‘Arz-ı Mukaddes-Kudüs’ kitabını imzalayacak. İmzadan sonra saat 17.00’de de Dr. Aydın, ‘Kudüs’ün Dünü Bugünü Yarını’ konulu bir de söyleşi gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Başta Kudüs olmak üzere kutsal topraklar üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan İlahiyatçı-Yazar Dr. Erkan Aydın CNR Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluşacak.

İkinci baskısı yapılan ‘Arz-ı Mukaddes Kudüs’ kitabını imzalayacak olan Dr. Aydın, bir de okurlarıyla Kudüs üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirecek. Dr. Aydın, ‘’Bazı klişe haline dönen cümleler vardır. Mesela ‘Kudüs kırmızı çizgimizdir’ gibi. Ancak bu sözlerin altını doldurduğunuz zaman bu cümleler bir anlam kazanır. Kudüs üzerine yapacağımız sohbet işte bu cümlelerin neden önemli olduğuna
vurgu yapacak. Kudüs’ü her yönüyle konuşacağız ‘Arz-ı Mukaddes Kudüs’ kitabımız ise uzun yıllar yapılan bir çalışmanın ürünü. Kitapta Kudüs’ün hangi dinler için neden önemli olduğu, Kudüs’ün tarihini ve kutsal mekanlarını fotoğraflarla yer alıyor’’ dedi.

Haberin Devamı

Okurlarıyla buluşacak

 

BAKMADAN GEÇME!