Nicky Hilton James Rothschild ile evlendi

Güncelleme Tarihi:

Nicky Hilton James Rothschild ile evlendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2015 07:13

Hilton ailesinin varislerinden Nicky Hilton dünyanın en zengin ailelerinden biri olan Rothschild'ların oğlu James Rothschild ile Londra'da görkemli bir törenle evlendi.

Haberin Devamı

Dünyanın merakla beklediği düğün Lady Diana'nın eski evi olan İngiliz Kraliyet ailesine ait Kensington Sarayı'nda gerçekleşti.

Nciky, yüksek yakalı dantel kaplama bir gelinlik tercih etti. Valentino imzalı gelinliğinin fiyatının 50 bin sterlin olduğu tahmin edilirken takılarının da ettiği yüzük ise 1 milyon sterlin değerinde olduğu öğrenildi.

Çiçeği burnunda gelin düğün esnasında talihsiz bir kaza yaşadı. Nckiy, gelinliğine takılınca bir anda eteği açıldı, korumaları hemen yardımına yetişse de basın mensupları bu anı görüntülemesine engel olamadı.

Skandallarıyla ünlü 34 yaşındaki Paris Hilton da kardeşinin düğün töreni için buz mavisi bir elbise tercih etti.

Alman kökenli Yahudi bir aile olan Rotschild ailesi, bankacılık ve otelcilik alanında servet sahibi. En yaşlı erkek üyenin baron kabul edildiği ailede, servetin ortaya çıkmaması evlilikler genelde aile dışından olmuyor.

Bu yüzden Rotschild'ların büyük çoğunluğu, kuzenleri ile evli. James Rotschild'ın bu geleneğe rağmen Nicky Hilton'la evlenmesi bir ortaklık anlaşması olarak yorumlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!