Neyse’den yeni albüm: Haykırmadan Anlatamam

Güncelleme Tarihi:

Neyse’den yeni albüm: Haykırmadan Anlatamam
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 16:58

İlk albümlerinden bu yana tam 5 koca yıl geçti. Türk rock tarihinin en yetenekli ekiplerinden olan Neyse, yeni albümleri “Haykırmadan Anlatamam”ı bugün yayınladı.

Haberin Devamı

Selim Kırılmaz (vokal, gitar) ve Deniz Ünlü’den (geri vokal, davul) kurulu olan Neyse’nin uzun zamandır beklediğimiz yeni albümü “Haykırmadan Anlatamam” bugün iTunes, Spotify gibi platformlarda yayınlandı.

Bu kez Neyse’de ilk albümden farklı olarak sosyal medyada daha aktif bir duruş gözlemliyoruz. Örneğin Instagram ve Twitter’daki yeni hesapları “neysemusic” gibi.  Belli ki ekip bu kez bu kanalı da daha aktif kullanma taraftarı… Yıllar süren özlemimizi Instagram’dan da dindireceklerse, kabul. Malum, iletişim çağı…

Neyse’den yeni albüm: Haykırmadan Anlatamam

“KAMYON GİBİ” GİRİYOR: DERHAL!

Neyse’yi emsallerinden ayıran temel özellik şu: Grup, ana dilimizi öyle ustalıkla kullanıyor ki, her söz altın değerinde kulaklarımızda parlıyor. Edebiyata ve sosyolojiye olan düşkünlükleri pırıl pırıl parlıyor.

Haberin Devamı

İletişimin en sağlam tarafı müzikse, Neyse’nin ikinci albümünde de kayıt yine oldukça sağlam. BirGün müzik yazarı Barış Akpolat’ın “kamyon gibi şarkı” diye bir tabiri vardır. Albümün açılışı olan “Derhal” için bu tanımı kullanabiliriz, rahatlıkla. Kamyon gibi giriyor gşarkı. Selim Kırılmaz’ın inişleri çıkışlarına alkış kıyamet… Dinleyeni rahat bırakmaz yani, o toprakları hemen ele geçirir.

Neyse’den yeni albüm: Haykırmadan Anlatamam

“KONUŞMAK NAFİLE, GÖRMENİN KENDİ DİLİ VAR”

Yeni albümün mihenk taşı “Nafile”. “Konuşmak nafile/ Görmedin ya naçiz insan bu kanar/  Görünmez us ile./ Görmenin de elbet kendi dili var…”

Albümdeki mücevher kıymetindeki bir diğer şarkı olan “Ahd” Neyse’nin en güzel feryatlardan biri…

Altın vuruşu konser haberiyle yapalım: Yeni şarkıların kayıtları yüzünden uzun süredir kanlı canlı izleyemediğimiz Neyse, albüm lansmanını 4 Nisan Pazartesi Babylon Bomonti’de yapacak. Şimdiden yeni Neyse şarkılarıyla gırtlakları açmaya başlamamız şart. Selim haykıracak, biz haykıracağız. Başka türlü anlatamayız…

Haberin Devamı

Neyse’den yeni albüm: Haykırmadan Anlatamam

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!