Münir Nurettin Selçuk’un şarkıları Zorlu PSM’de

Güncelleme Tarihi:

Münir Nurettin Selçuk’un şarkıları Zorlu PSM’de
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 18:06

Klasik Türk Müziği’nin unutulmaz eserlerinin bestecisi Münir Nurettin Selçuk’un şarkıları Selim Selçuk Orkestrası tarafından Zorlu PSM’de seslendirilecek. “Babamın Şarkıları” adlı konserde solistler Dilek Türkan ve Atakan Akdaş

Haberin Devamı

 Zorlu PSM, Vestel Gururla Yerli konserleri kapsamında Selim Selçuk Orkestrası’nı konuk ediyor. Klasik Türk Müziği’nin yeri doldurulamayacak besteci ve icracılarından Münir Nurettin Selçuk’un, çeşitli formlarda bestelediği, her biri birbirinden değerli şarkıları, davul ve perküsyon sanatçısı olan oğlu Selim Selçuk’un orkestrası tarafından seslendirilecek. 9 Haziran 2017 Cuma günü Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde dinleyici ile buluşacak olan Selim Selçuk Orkestrası konserinin başlama saati 21:30. “Babamın Şarkıları” adlı konserde Dilek Türkan ve Atakan Akdaş solist olarak sahne alacak!


100'ü aşkın eseriyle büyük bir bestekâr ve son yüzyılın kendinden sonrakilere de örnek olmuş önemli ses icracısı Münir Nurettin Selçuk, mikrofon kullanmadan, ayakta okuyarak verdiği konserlerinde ortaya koyduğu üslubu ve tekniği ile solo icrada bir dönüm noktası oluşturmuştu.
Bu unutulmaz gecede, Selim Selçuk’un, bir araya getirdiği Klasik Türk Müziği’nin ustaları, bestecinin Kalamış, Aziz İstanbul, Aşıka Bağdat Sorulmaz, Endülüste Raks gibi çok sevilen eserlerini icra edecek.

 

 

BAKMADAN GEÇME!