Medcezir'deki şarkı cami hoparlörlerinden yayınlandı - izle

Güncelleme Tarihi:

Medcezirdeki şarkı cami hoparlörlerinden yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2015 15:34

Marmaris’in mahalleyle aynı ismi taşıyan Sarıana Camisi’nde öğle namazı sonrası ilginç anlar yaşandı. Bahçesindeki şadırvandan su içip, ellerini, yüzlerini yıkadıktan sonra camiye girdikleri belirlenen üç kız çocuğu, imam odasının bulunduğu bölüme geçti ve daha önce de Medcezir’de popüler olmuş Nilüfer'den “Varsa söyle” şarkısını söyledi.

Haberin Devamı

İmam odasında, ezan okumak için masada bulunan ses sistemine yönelen çocuklar, 90’lı yıllarda hit olan Nilüfer’in söylediği ’Varsa söyle’ şarkısını söylemeye başladı.

Star TV’de yayınlanan Medcezir dizisinde Serenay Sarıkaya’nın seslendirilmesiyle yeniden gündeme gelen şarkının caminin hoparlörlerinden yankılandığını duyan çevredekiler hemen duruma müdahale etti. Çocuklar, camiden uzaklaştırıldı.

İMAM MİKROFONU AÇIK UNUTUNCA

Haberin Devamı

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı sevilen dizi Medcezir, 22. Bölümde Mira “Varsa Söyle” şarkısını seslendirmişti. Mira ve Yaman aşk dolu bir tatil yaşamıştı. Geceyi Yaman'la beraber uyuyan Mira, hisselerini arkadaşlarına şarkıyla “Varsa Söyle” şarkısıyla anlatmıştı.

MİRA: VARSA SÖYLE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!