Medcezir son bölüm izle - Serenay Sarıkaya'dan büyük değişim

Güncelleme Tarihi:

Medcezir son bölüm izle - Serenay Sarıkayadan büyük değişim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2014 12:00

Sarışınlıktan vazgeçen Serenay Sarıkaya, kısacık ve siyah saçlarıyla izleyicilerin karşısına çıktı. Medcezir yeni bölümüyle 26 Aralık Cuma akşamı saat 20.30'da Star TV'de ekrana geldi. Son bölümde, vurulan Yaman hayatta kalma savaşı verdi.

Haberin Devamı

Yaman ve Mira tekrar bir arada...

Sarışın yıldızların başında gelen Serenay Sarıkaya, Medcezir dizisinin yeni bölümünde ilk kez esmer haliyle seyirci karşısına çıkacak. Mira rolündeki Serenay Sarıkaya ise siyah kâküllü saçları ile hayranlarını şaşırttı.

Dizide ağır yara alan Yaman (Çağatay Ulusoy) ameliyathanede yaşam mücadelesi verirken Sarıkaya'nın canlandırdığı Mira karakteri farklı görünümüyle dikkat çekti.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarışın güzeller arasında yer alan Serenay Sarıkaya’nın peruk taktığı yeni bölümde Yaman Selim'i kurtarmak için, hayatını ortaya koyar. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Mira durumu öğrendiğinde artık Yaman'dan başka her şey anlamsızdır. Yaşamın kıyısında geçen saatler günler, bu aşkı daha da güçlendirecektir.

Haberin Devamı

Yaman'ın yaşam mücadelesi verdiği günlerde, Nadir Baktıroğlu yeni senaryosunu devreye sokmuş, özgürlüğe açılan kapıyı sonuna kadar açmıştır. Dışarı çıktığında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Medcezir son bölüm izle - Serenay Sarıkayadan büyük değişim

Yaman'ın durumu ciddiyetini korurken Selim de yanından hiç ayrılmaz. Yaman ona sevgisini, canını ortaya koyarak ispatlamıştır.

Arafta geçen günlerde Yaman da Tozluderenin tozuyla Altınkoy’a savrulmasının gerçekten büyük bir şans olduğunu anlayacaktır. Mira'ya olan aşkı Yaman'ın mucizesidir.

Mira ise bu sene yeni yıla Yaman'la birlikte girmek için dualar eder...

STAR TV CANLI YAYIN AKIŞI

Yılbaşı gecesi herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir, bu sürpriz hayatları değiştirir.

Yayın Günü: 26 Aralık Cuma
Yayın Saati: 20.30

BAKMADAN GEÇME!