Lösemi hastası Beyza'nın hayalini gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Lösemi hastası Beyzanın hayalini gerçekleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 15:10

Davranış Bilimleri Uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, önceki gün bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayranıyla buluştu.

Haberin Devamı

 

Hayatını lösemi hastalığı yüzünden kaybetmiş Leyla isimli bebekten sonra kurulan ‘Leyla’dan Sonra’ adlı sosyal sorumluluk sitesi kapsamında başlatılan ‘1 çocuk 1 dilek’ projesine destek olan ünlü yazar genç bir kızın hayalini gerçekleştirdi.

Proje kapsamında projeyi yürütenler tarafından ziyaret edilerek en büyük dileğinin Aşkım Kapışmak’la tanışmak olduğu öğrenilen Akut Myeloblastik Lösemi teşhisi konulan 17 yaşındaki genç kızın hayali gerçek oldu.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisi devam eden genç kızın hayalini gerçekleştirmek için hastaneye giden Kapışmak hayranı ile buluştu. Sevinci gözlerinden okunan genç kız tanışma hayali kurduğu Aşkım Kapışmak ile buluşmanın heyecanını yaşadı. Buluşma anında Aşkım Kapışmak’ı görünce gözyaşlarını tutamayan ve sıkı sıkı sarılan Beyza hayalinin gerçekleşmesi üzerine duygusal anlar yaşadı.

Haberin Devamı

 Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle örnek olan Aşkım Kapışmak “Bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya kendi adıma çok önem veriyorum. Yetenekli, okumayı seven bu genç kızın hayalini gerçekleştirmiş olmaktan ve onunla tanışmaktan dolayı çok mutluyum. Beyza’nın umuduna, gücüne, güler yüzüne hayran kaldım” diye konuştu.

Lösemi hastası Beyzanın hayalini gerçekleştirdi

BAKMADAN GEÇME!