Londra Tiyatro Festivali heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Londra Tiyatro Festivali heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 19:06

Londra Türkçe Tiyatro Festivali basın toplantısı Borusan Oto Sahnesi'nde düzenlenen basın toplantısı ile yapıldı.Tiyatro Keyfi'nin desteği ile Saray Karakuş ve Ümit Baysal’ın organize ettiği etkinliğe ünlü tiyatrocular, dizi ve sinem oyuncuları yer aldı.

Haberin Devamı

Katılanlar arasında Kemal Başar , Galip Erdal , Cezmi Baskın , Füsun Demirel , Müfit Can Saçıntı , Eda Kandulu, Deniz Çakır, Cezmi Baskın, Aysegül Aldinç, Emre Kınay, Melek Baykal, Senay Gurler, Fusun Demirel, Rutkay Aziz, Tuğçe Aydın, Müfit Can Sacıntı, Kemal Basar, Çicek Dilligil, Bekir Aksoy, Defne Bölükbaşıoğlu, Galip Erdal,Savaş Özdemir, Mert Küçülmez, Serpil Özcan yer aldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan etkinlik Londra Millfield Tiyatrosu'nda, Tiyatro Keyfi'nin “ Çocuk İstiyorum “ komedi oyunu ile başlayacak.

Londra Tiyatro Festivali heyecanı

Daha sonra “ Akşama Çaya Gelecekler” , “Sevimli Çiflik” , “Kalpten Kalbe “ oyunları izleyiciler ile bulaşacak. 27-28- 29 Nisan ayında oyunlar Türkçe olarak sahnelenecek.
Buradaki amaç Türkçe sahnelenecek oyunların ne kadar harika performanslar yapılabileceğini izleyiciye göstermek ve sanatın evrensel olduğunu kanıtlamak , kültürler arasında bir köprü kurmak.

 

Haberin Devamı

Bu hafta sinemalarda aşk var!

BAKMADAN GEÇME!