Lady Gaga: Cennetten bir hediye gibi

Güncelleme Tarihi:

Lady Gaga: Cennetten bir hediye gibi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2015 08:08

Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Lady Gaga, geçtiğimiz gün sosyal medyada yaptığı paylaşımla konuşuldu. Nişanlısı Taylor Kinney’in kendisine ayakkabı hediye etmesi üzerine Gaga; yeni ayakkabılarını giyerek Instagram’a fotoğrafını yükledi.

Haberin Devamı

Şarkıcı fotoğrafın altına yazdığı yorumla, nişanlısının jestine karşılık verdi: “Bazen cennetten size bir hediye gelmiş gibi hissedersiniz. Fotoğrafı da gelmiş geçmiş en iyi nişanlı Taylor Kinney çekti.”


LADY GAGA 14 ŞUBAT’TA NİŞANLANDI

Sansasyonların kadını Lady GaGa, aktör sevgilisi Taylor Kinney ile evlilik hazırlığına girdi. GaGa, 14 Şubat’ta sevgilisinin hediye ettiği kalp şeklindeki dev pırlanta yüzüğü Instagram’daki takipçileriyle ‘Sevgililer Günü’nde bana kalbini verdi, ben de ona evet dedim’ notuyla paylaştı.

GaGa ve Kinney, şarkıcının ‘You and I’ klibinin çekimleri sırasında Nebraska’da tanışmışlardı. Lady GaGa'nın annesinin gelinliğini giydiği klip çekiminden birkaç ay sonra sevgili olan ikili 2012’de ayrılmış, ancak daha sonra yeniden birleşerek ilişkilerini sürdürmüşlerdi.

Haberin Devamı

Lady GaGa birkaç ay önce ünlü sunucu Howard Stern’in programında ‘O benim için doğru adam. Bunu nereden bilebiliriz? Sadece hissedebiliriz…’ demişti.

BAKMADAN GEÇME!