Kurtlar Vadisi'nin efsane oyuncusunun sürpriz dönüşü

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisinin efsane oyuncusunun sürpriz dönüşü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2014 15:25

Mehmet Karahanlı'nın koruması altındaydı."Gümrük babası" rolündeydi. "Sen mutluluğun resmini çizebilir misin abidin?" repliğiyle akıllara kazındı ve şimdi geri dönüyor..

Haberin Devamı

Yeni yayın dönemine iddialı bir giriş yapan Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarına iyi haber.Andy Garcia, Sharon Stone derken dizinin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Yıllar önce bilinmeyen bir sebeple ortadan kaybolan Tuncay Kantarcı (Osman Wöber) diziye geri dönüyor.

Pana Film, Osman Wöber ile tekrar masaya oturdu ve forumlarda ‘Tuncay Kantarcı’ nerede başlıkları açan ve oyuncuyu özleyen hayranlarına sürpriz yaptı. Tuncay Kantarcı’nın özellikle Deli Hüsnü ve Abiddin ile birlikte girdiği ikili diyaloglar Vadi hayranlar tarafından ilgiyle takip ediliyordu.

Yıllardır Abdülhey karakteriyle seyircinin karşısına çıkan Kenan Çoban ise bu yıl Vadi ile yollarını ayırmış ve ATV’de yayına başlayacak Beyaz Karanfil dizisinde başrol oynamaya başlamıştı. Geri dönen ‘Tuncay Kantarcı’ karakteriyle Vadi’nin daha da zenginleşeceği su götürmez bir gerçek.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisinin efsane oyuncusunun sürpriz dönüşü

11 yılı geride bırakıp, 12. yıla giren fenomen dizide Polat Alemdar, düzeni değiştirmeye kararlı. 18 Eylül’de seyircisiyle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon Baba III’teki performansıyla unutulmayan Küba asıllı deneyimli oyuncu Andy Garcia’yı kadrosuna katarak büyük sükse yarattı. Hatta bu sezon Kurtlar Vadisi Pusu’yu ünlü aktör için izleyeceklerin sayısı bile bir hayli fazla. Hatta önümüzdeki bölümlerde kadroya Sharon Stone’un da katılması bekleniyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun çekimlerinden bir kare:

Kurtlar Vadisinin efsane oyuncusunun sürpriz dönüşü


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!