Kurtlar Vadisi Pusu'da normal insanlar oynasaydı

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusuda normal insanlar oynasaydı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2014 16:39

Yalan Dolan ekibi, bu defa da kendilerini Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusu olarak hayal etmiş ve dizinin ne kadar gerçek dışı olduğunu görmemizi sağlamış. Yalan Dolan ekibi paylaştıkları videoyu "Racon kesmek, loş ortamlarda takılmak, sabah akşam takım elbise giymek, ne pahasına olursa olsun öndeki arabayı takip etmek, anlaşmazlık yaşayınca tehdit etmek... Kurtlar Vadisi dünyasına bizim uyum sağlamamız zor" notuyla paylaştı.

Haberin Devamı

Ekranların fenomen dizisini fena ti’ye aldılar. Gündelik hayatımıza dair konuları kendi yorumları ve mizah anlayışlarıyla harmanlayan ve izleyenlere keyifli dakikalar sunan Yalan Dolan ekibi yine yaptı yapacağını.

Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel'in oynadığı Kurtlar Vadisi Pusu'nun yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca'nın oturuyor. Dizi her Perşembe hayranlarını koltuğa çiviliyor. Peki ya Kurtlar Vadisi’nde Yalan Dolan ekibi oynasaydı nasıl olurdu?

KURTLAR VADİSİ’NİN UNUTULMAYAN OYUNCULARI

Özgü Namal (Elif Eylül), Oktay Kaynarca (Süleyman Çakır), Selçuk Yöntem (Aslan Akbey), Gürkan Uygun (Memati Baş), İpek Tenolcay (Nesrin Çakır), Seray Sever (Derya Çakır), Nihat Nikerel (Seyfo), Kenan Çoban (Abdülhey Çoban), Raci Şaşmaz (Ali Candan), Zafer Ergin (Mehmet Karahanlı), Baykal Saran (Hüsrev Ağa), İstemi Betil (Laz Ziya), Atilla Olgaç (Kılıç), Tarık Ünlüoğlu (Testere Necmi) Haldun Boysan (Tombalacı Mehmet), Adnan Biricik (Nizamettin Güvenç), Nişan Şirinyan (Samuel Vanunu), Sönmez Atasoy (Halil İbrahim Kapar), Erdem Ergüney (Deli Hikmet)

BAKMADAN GEÇME!