Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm Ayasofya'da

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm Ayasofyada
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 15:18

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, Kanal D ekranlarında geçtşiğimiz hafta bomba bir bölümde geri dönmüştü. Andy Garcia’yı da kadrosuna katan Vadi ekibi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Kurtlar Vadisi son bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da aksiyona kaldığı yerden devam ediyor. Ömer Baba, geçtiğimiz hafta kaçırılmıştı, Polat Alemdar da Ömer Baba’yı kaçıranların izini sürmeye ve neden böyle bir şeye kalktıklarını öğrenmeye çalışır. Ömer Baba ise kendisini kaçıranlara karşı alnı ak bir şekilde direnir.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm Ayasofyada

Şedid zulmüne karşı karşıya kalan Kara, aklına gelmeyecek bir hadiseyle karşı karşıya kalır. Kurtlar Vadisi 231. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında bölüm hakkında oldukça kritik noktalar göze çarpıyor. Bunlardan bir tanesi Cahit’in üstada karşı hazırladığı planın engellenmesi.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm Ayasofyada

Haberin Devamı

Ayasofya’da dev buluşma!
Kurlar Vadisi Pusu son bölümde, Akif ringe çıkıyor. Kritik boks maçında bakalım nasıl bir aksiyon olacak. Boks maçı Ayasofya’da yapılacak. Kurtlar Vadisi 231. Bölümün kırılma noktası ise Amon ve Polat Alemdar’ın karşı karşıya geleceği sahne olması bekleniyor. Fenomen dizi, bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.

Kurtlar Vadisi Pusu 231. bölüm fragmanı

BAKMADAN GEÇME!