Kurtlar Vadisi Pusu izle 247. Bölüm'de KGT ve Lion Timi karşı karşıya

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu izle 247. Bölümde KGT ve Lion Timi karşı karşıya
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2015 15:28

19 Şubat Perşembe yani bugün Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile geliyor. 247. yeni bölümde, Polat Alemdar, hocayı kurtarmıştır ve minnettarlığını Brandon’ a yol hediyesi vererek gösterir. Kurtlar Vadisi Pusu dizisini bu akşam saat 20.00'da televizyonda Kanal D’den izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu heyecanı soluksuz izlenecek yeni bölümüyle kendi günü v? kendi saatinde Kanal D'de. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm neler yapaşanacak? Ailesini ve arkadaşlarını kaybeden Polat artık intikam yemini ile mücadele etmeye devam etmektedir.

Yeni bölümde de bu sefer yine bir sevdiği kaçırılmaktadır. Olaylar farklı şekilde ilerleyince Alemdar intikam ateşini mecburen körükleyecek mi bilinmemektedir…

Kurtlar Vadisi Pusu 247. bölüm büyük bir çatışmaya sahne olacak. KGT ve Lion Timi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde çatışacaklar ve bir de bu çatışmaya SİS de katılınca ortalık savaş alanına dönecek. Bunun yanında Polat Alemdar, dizinin bu haftaki bölümünde hocayı kurtaracak. Bunun için de Brandon’a özel bir hediye sunacak. İşte KVP yeni bölümden detaylar…

Haberin Devamı

Kurtlar vadisi pusu 19 şubat 2015 bölüm kanal d saat 20:00 yayınlanacak.

KURTLAR VADİSİ 247. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - 19 ŞUBAT PERŞEMBE

Haberin Devamı

11 yılı geride bırakıp, 12 yılı geride bırakan fenomen dizide Polat Alemdar, düzeni değiştirmeye kararlı. 18 Eylül’de seyircisiyle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon Baba III’teki performansıyla akıllara kazınan Küba asıllı deneyimli oyuncu Andy Garcia’yı kadrosuna katarak büyük sükse yaratmıştı.

Kurtlar Vadisi Pusu izle 247. Bölümde KGT ve Lion Timi karşı karşıya

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!