Kurtlar Vadisi Pusu 254. Bölüm izle Polat gerçekleri öğrenebilecek mi | Kanal D

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 254. Bölüm izle Polat gerçekleri öğrenebilecek mi | Kanal D
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2015 17:00

Perşembe akşamlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun 254. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde bu hafta düzenlene operasyon ile Akif ve adamları ağır kayıplar veriyor. Heyecan bu hafta da kaldığı yerden devam ediyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 254. bölüm fragmanı ve detaylar...

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle Perşembe 20:00'de Kanal D'de kaldığı yerden devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu 254.yeni bölümüyle ekrana geliyor. İşte, yeni bölüm fragman videosu ve dizide bu hafta yaşanacakların özeti.

Kurtlar Vadisi Pusu, hafızalardan silinmeyecek yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor.

Polat Alemdar ve ekibini köşeye sıkıştırdığını düşünen Lion Timi Komutanı John’u bekleyen sürpriz ne olacak? Erdem’in Polat Alemdar’dan isteği ne? Akif ve Yasin, Sagir’in pususuyla karşı karşıya kalacaklar. Ateş çemberinde mücadele nefesleri kesecek. Pusat’ın Baltazar’la yaptığı Tilki Andrei planı yolunda gitmeyecek.

Pusat’ın kaybı büyük olacak. Leyla, gerçekleri saklamakta ısrarcı. Polat’ın tüm çabalarını karşılıksız bırakmaya devam edecek. Yüce Majeste’nin gizli reçetesi ortaya çıkacak.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 254. Bölüm izle Polat gerçekleri öğrenebilecek mi | Kanal D

Tapınakçıların lideri yeni bir kanlı ayine daha hazırlanırken karşısında Polat Alemdar’ı bulacak. Kurtlar Vadisi Pusu, soluksuz izleyeceğiniz 254. bölümüyle kendi gününde ve kendi saatinde Kanal D’de…

KURTLAR VADİSİ PUSU 254.BÖLÜM FRAGMANI – 9 NİSAN PERŞEMBE

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ’NİN UNUTULMAYAN OYUNCULARI

Özgü Namal (Elif Eylül), Oktay Kaynarca (Süleyman Çakır), Selçuk Yöntem (Aslan Akbey), Gürkan Uygun (Memati Baş), İpek Tenolcay (Nesrin Çakır), Seray Sever (Derya Çakır), Nihat Nikerel (Seyfo), Kenan Çoban (Abdülhey Çoban), Raci Şaşmaz (Ali Candan), Zafer Ergin (Mehmet Karahanlı), Baykal Saran (Hüsrev Ağa), İstemi Betil (Laz Ziya), Atilla Olgaç (Kılıç), Tarık Ünlüoğlu (Testere Necmi) Haldun Boysan (Tombalacı Mehmet), Adnan Biricik (Nizamettin Güvenç), Nişan Şirinyan (Samuel Vanunu), Sönmez Atasoy (Halil İbrahim Kapar), Erdem Ergüney (Deli Hikmet)

BAKMADAN GEÇME!