Kurtlar Vadisi Pusu 242. Bölüm fragmanı | 10 Ocak Perşembe izle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 242. Bölüm fragmanı | 10 Ocak Perşembe izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 09:37

Polat Alemdar, Sagir'i yakalamayı kafasına koyar ama ilk önce masum insanları kurtarmak zorundadır. Kanal D'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 242. bölümüyle 15 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'da ekrana gelecek. Yeni bölümde Polat Alemdar, Sultanahmet'e konulan bir bombayı imha etmeye çalışacak.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi pusunun merakla beklenen 242. bölüm fragmanı yayınlandı. Vadi hayranlarını bu hafta aksiyon dolu bir bölüm bekliyor. Polat Alemdar,"Sivillerin hayatı söz konusuyken risk alamayız, Sagir bizden kaçamaz" der ve Sultanahmet'e konulan bir bombayı imha etmek için zamanla yarışır. Güllü Erhan ise Tilki Anderi ile kozlarını paylaşacak fakat hayatta kalabilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü haftaya kaldığı yerden devam edecek.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda neler olacak? Gözü kara Polat Alemdar intikam yemini eder ve Aksaçlı görevini Hoca'ya devredip KGT'nin başına geçer. Abdülhey Çoban'ın intikamını almak için ant içen Polat, Tapınakçılar dışında ŞEDİD, FBI gibi küresel güçlerin resmi ve gayr-ı resmi ekipleriyle de bir mücadeleye girer.

Haberin Devamı

11 yılı geride bırakıp, 12 yılı geride bırakan fenomen dizide Polat Alemdar, düzeni değiştirmeye kararlı. Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon Baba III’teki performansıyla akıllara kazınan Küba asıllı deneyimli oyuncu Andy Garcia’yı kadrosuna katarak büyük sükse yarattı.

Kurtlar Vadisi Pusu 242. Bölüm fragmanı | 10 Ocak Perşembe izle

KURTLAR VADİSİ PUSU 242. BÖLÜM FRAGMANI – 15 OCAK 2015

Haberin Devamı

Şefkat Tepe'de Kordon Celil karakterine hayat veren Ertuğrul Şakar Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'ın yanında onun sağ kolu olarak yer alıyor. Samanyolu TV’de yayın hayatına ismini “Sungurlar” olarak değiştirip devam eden “Şefkat Tepe” dizisi ile üne kavuşan Şakar’ı, seyirciler yeni sezonda diziye geri dönecekleri umuduyla bekliyordu. Fakat ünlü oyuncu hayranlarına sürpriz yaparak Kurtlar Vadisi’ne transfer oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 242. Bölüm fragmanı | 10 Ocak Perşembe izle

ANDY GARCİA VE NECATİ ŞAŞMAZ YANYANA

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi oyuncuları: Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel. KVP’nin yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca oturuyor. Bakalım önümüzdeki hafta Polat Alemdar yol haritasındanki planları uygulayabilecek mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!