Kurtlar Vadisi Pusu 239. bölüm izle | Tilki Andrei altınları ne yaptı?

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 239. bölüm izle | Tilki Andrei altınları ne yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 10:40

239. yeni bölümde Polat Alemdar’a verilen kutunun içinde ne vardı? Polat niye bu kadar çok şaşırdı? İşte 239. yeni bölüm ve dizi özeti. Kurtlar Vadisi Pusu 239. bölümüyle, 4 Aralık perşembe gecesi Kanal 'de ekrana geldi. Yeni bölüme haberdeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Polat Alemdar; hanedanlarla mücadele etmek için yeni bir hanedan mı kuracak?

Ekranların rakipsiz dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, 239.bölümüyle aksiyona kaldığı yerden devam ediyor. Süha, Polat’a büyük sırrı anlatmaya devam eder. Bu kez harekete geçme zamanı gelmiştir. Akif, banka soygununun arkasındaki olan biteni öğrenmek için tüm imkanlarını seferber eder. Soygunun başrolünün işi hala bitmemişe benziyor.

Bir zamanlar senaryo danışmanlığını Soner Yalçın’ın üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu’da bu hafta Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini toplar. Baltazar’la büyük kapışma bir adım ötededir. Peki kim kazanacak? Fehmi, konseyi kurmaya hazırlanırken etrafının kimlerle sarıldığının farkına varmamışa benzer. Neyse ki durumu fark edecek birisi yanı başındadır. “Bu bir mafya dizisidir” sloganıyla bundan 12 yıl önce ekranlara ilk geldiğinde farkındalığı ve güncel olaylara yaklaşımı ile tarzını ortaya koyan Kurtlar Vadisi bu yıl Kanal D’de yayınlanıyor.
Kurtlar Vadisi Pusu' dizi oyuncuları ve yayın bilgileri:

Haberin Devamı

Necati Şaşmaz (Polat Alemdar). Kenan Çoban (Abdülhey Çoban). Ayşe Çiğdem Batur (Savcı Leyla Türkmen). Cahit Kayaoğlu (Cahit). Kurtlar Vadisi Pusu dizisi son bölüm ve bu hafta yayınlanancak yeni bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

KURTLAR VADİSİ PUSU 4 ARALIK PERŞEMBE 239. BÖLÜM İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 3 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan 239. bölüm fragmanı:

Dizi Adı : Kurtlar Vadisi Pusu
Dizi Bölüm : 239. bölüm
Dizi Yayın Saati : 20.00
Dizi Yayın Tarihi : 4 Aralık 2014
Dizi Kanalı: Kanal D

Kurtlar Vadisi Pusu 239. bölüm izle | Tilki Andrei altınları ne yaptı

KURTLAR VADİSİ’NİN UNUTULMAYAN OYUNCULARI
Özgü Namal (Elif Eylül), Oktay Kaynarca (Süleyman Çakır), Selçuk Yöntem (Aslan Akbey), Gürkan Uygun (Memati Baş), İpek Tenolcay (Nesrin Çakır), Seray Sever (Derya Çakır), Nihat Nikerel (Seyfo), Kenan Çoban (Abdülhey Çoban), Raci Şaşmaz (Ali Candan), Zafer Ergin (Mehmet Karahanlı), Baykal Saran (Hüsrev Ağa), İstemi Betil (Laz Ziya), Atilla Olgaç (Kılıç), Tarık Ünlüoğlu (Testere Necmi) Haldun Boysan (Tombalacı Mehmet), Adnan Biricik (Nizamettin Güvenç), Nişan Şirinyan (Samuel Vanunu), Sönmez Atasoy (Halil İbrahim Kapar), Erdem Ergüney (Deli Hikmet)
Bir zamanlar siyah pardösü giren herkese Polat alemdar yakıştırılması yapılmasına neden olan fenomen dizi bu hafta 239. Bölümüyle yeni kanalında olacak.
Yepyeni sezonunda Kurtlar Vadisi, aydınlanan kripteksteki belgeler ışığında sömüren güçlerin yeryüzündeki dengelerini değiştirecek ve Polat Alemdar ile Amon’un yıllar önce yaptığı anlaşma bozulup yinelenecek.

Haberin Devamı

Tilki Andrei çaldığı altınların suçunu polat Alemdar'ın üstüne mi atttı? Bütün bu soruların cevabı Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünden.

BAKMADAN GEÇME!