Küçük Esnaf İzmir galası 10 Nisan'da!

Güncelleme Tarihi:

Küçük Esnaf İzmir galası 10 Nisanda
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 15:16

Başrollerinde İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt’un rol aldığı “Küçük Esnaf” filminin İzmir galası 10 Nisan’da Optimum Alışveriş Merkezi'nde yapılacak. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Ekranların ve beyazperdenin sevilen isimleri İbrahim Büyükak, Zeynep  Koçak,  Gupse Özay ve  Cengiz Bozkurt'un başrollerini paylaştığı "Küçük Esnaf" filminin İzmir galası, 10 Nisan'da Optimum Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşecek.

Yönetmenliğini Bedran Güzel'in yaptığı, 8 Nisan cuma günü vizyona girecek olan filmde, senaryoya imza atan İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'la birlikte Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt da başrolleri paylaşıyor. Bela, macera ve aşk üçgeninde kahkaha fırtınası estirmeye hazırlanan filmde İbrahim Büyükak kendi halinde bir çilingiri, Zeynep Koçak bir avukatı canlandırıyor.

KÜÇÜK ESNAF FRAGMAN

Gupse Özay'ın 'mahallenin havalı kızı' olarak kamera karşısına geçtiği projede Cengi Bozkurt bir mafya babası olarak beyazperde de boy gösterecek. Filmin İzmir galası 10 Nisan'da Optimum Alışveriş Merkezinde yapılacak. Ünlü oyuncuların katılacağı galada İzmirliler gülmeye doyacak.

Haberin Devamı

KÜÇÜK ESNAF KONUSU

Kendi halinde yaşayan küçük esnaf mafyaya bulaşırsa ne olur? Mafyadan kurtulmaya çalışan mahallemizin çilingiri Berhudar’ın peşine düşen film, aşktan, aileden, arkadaşlıktan bahseden unutulmayacak bir komediye dönüşüyor.

Küçük hayatlar yaşayan iki insanın büyük belalara bulaşıp yakınlaşmasını anlatan Küçük Esnaf’ın başrollerini İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt paylaşıyor. Yüksek adrenalini, bol kahkahalı ve sıcak hikayesiyle film, izleyiciye eğlenceli bir seyir vaat ediyor. İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’ın senaryosunu yazdığı filmin yönetmen koltuğunda ise Bedran Güzel var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!