Korkuya devam Korku Seansı 2'den yeni fragman

Güncelleme Tarihi:

Korkuya devam Korku Seansı 2den yeni fragman
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 10:05

Son dönemin adından en çok söz ettiren korku filmlerinden Korku Seansı'nın ikincisi The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist'ten yeni fragman yayınlandı.

Haberin Devamı

Çekmiş olduğu Testere (Saw) ve Ruhlar Bölgesi (Insidious) gibi filmlerle adından çokça söz ettiren James Wan, 2013 yılında son yılların en çok konuşulan korku filmi Korku Seansı'nı (The Conjuring) çekti. Korku filmleri alanında adını tam anlamıyla duyuran Wan, son olarak Hızlı ve Öfkeli 7'yi de çekerek aksiyon filmlerindeki ustalığını da göstermiş oldu. Kamera arkasındaki başarısını devam ettiren yönetmen The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist'in çekimlerini tamamladı ve film gösterime girmek için bekliyor.

Haberin Devamı

İLK FİLMDEKİ OYUNCULAR KADRODA

İlk filmde olduğu gibi ikinci filmde de James Wan yönetmen koltuğunda otururken; Ed ve Lorraine Warren karakterlerini canlandıran Patrick Wilson ve Vera Farmiga ikinci filmde rollerine geri dönüyorlar. İlk filmin çekirdek kadrosu korunurken Madison Wolfe ve Frances O'Connor filmde yer alıyor. Senaryo ise Carey Hayes ve Chad Hayes ikilisi tarafından kaleme alınıyor.

Korkuya devam Korku Seansı 2den yeni fragman

Haberin Devamı

'KORKU SEANSI 2' 10 HAZİRAN'DA VİZYONDA

Yaşanmış bir hikayeyi perdeye taşıyan film; Ed ve Lorriane Warren'ın, dört çocuklu bekar bir annenin başında bulunduğu Hodgson ailesinin korku dolu olayları aydınlatmasını konu alıyor. Filmde doğaüstü varlıklar tarafından ele geçirilen kızı Madison Wolfe, bekar anneyi ise Frances O'Connor canlandırıyor.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır. 

BAKMADAN GEÇME!