Kızgın rekabet: Kim yener?

Güncelleme Tarihi:

Kızgın rekabet: Kim yener
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 14:06

Ekranda birbirinin muadili programlar ve diziler amansız bir mücadele içinde. Hem reyting panelinde, hem kamera arkasında, hem sosyal medyada en büyük rakiplerini yenme peşindeler. Üç farklı kategoride kim önde gidiyor?

Haberin Devamı

FENOMENKISMETSE OLUR MU?

Acun Ilıcalı ‘Kısmetse Olur’un (Kanal D) önlenemez yükselişinden ilhamla ‘Fenomen’ (TV8) diye bir şey çıkarıverdi. Öykü Serter’in sunumundaki program, şimdilik ne olduğu anlaşılmayan bir ‘Kısmetse Olur’ yan sanayi ürünü. Yine altı kız, altı erkek günde sekiz saat haremlik selamlık evlerde birbirine giriyor. Fakat amaç evlilik değil. Peki nedir, tam anlayamadık; reytingler de ona göre 50’nci sıralarda sürünüyor. ‘Kısmetse Olur’ ise, tüm kurmacalığına, yalan dünyasına, hayretlere düşüren seviyesizliğine rağmen tam bir ekran ve sosyal medya canavarına dönüştü. Başkaları adına utanarak kıvranmamıza sebep olsa da, vazgeçilemeyen absürt bir reality şov. Fenomen daha yeni, belki toparlar, ama o zamana kadar KO açık ara önde.

 

Haberin Devamı

ESRA EROL MU ZUHAL TOPAL MI?

Kızgın rekabet: Kim yener

İzdivaç programlarında asıl dram gelinlerle damatlar değil, sunucular arasında dönüyor. Seda Sayan-Esra Erol ittifakına karşı Zuhal Topal yalnız. Erol, canlı yayınının 10 dakikasını Topal’a tam bir dişi yakarış programına yakışacak şekilde laf sokmaya ayırdı. “Kocasıyla birlikte beni bitirmeye çalışıyorlar” gibi fantastik iddialara uzandı iş. Hemen ardından Topal, “Ağır ol molla desinler” türü pasif agresif bir karşılık verdi. Yarışı kim önde götürüyor diye bakarsak, Topal’ın reytinglerinin daha yüksek olduğunu görüyoruz. Erol’un her daim gergin üslubuna karşılık Topal şen şakrak bir profil çiziyor. Esra Erol’unsa işi biraz daha ciddiye aldığı, konu sahte evlilik vaatleri olsa da, servis şoföründen nikâh şahidi yapmayacak kadar seyircisine saygı duyduğu açık. 

 

YETER Mİ KÖRDÜĞÜM MÜ?

Kızgın rekabet: Kim yener



Perşembe akşamlarının iki iddialı dramı, reyting yarışında birbirlerinin kuyruğunda geziyor. Fakat bir süredir Yeter (ATV), Kördüğüm’ü (Fox TV) solladı. Kördüğüm ağırlaşırken, Yeter’in hikâyesi müthiş bir ivme kazandı. Üstelik Yurdaer Okur’un Yekta Harmanlı karakteri televizyonda izlemeye, kızmaya, şaşırmalara doyamayacağımız psikopatlıkta. Kördüğüm’de Belçim Bilgin’in seyirciyi ikna etmesine engel bir soğukluk sorunu var. Yine de zirvede başa baş gitmeyi hak ediyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!