Kız öğrencilerin eğitimi için modellik yaptılar!

Güncelleme Tarihi:

Kız öğrencilerin eğitimi için modellik yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 11:14

170'inci senesini kutlayan Sainte Pulchérie Fransız Lisesi ile Fransız moda markası Cacharel, başarılı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. İki Fransız ekolünün düzenlediği balonun tüm geliri kız çocuklarının okutulmasına bağışlanacak.

Haberin Devamı

Cacharel; balo öncesi, okul mezunlarını ünlü moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz’ın kadrajında Cacharel İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonu ile moda çekimine dahil etti.

Makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar ve saç tasarımcısı Sedat Temur’un dokunuşları ile sahneye hazırlanan mezunlar, gerçek bir moda çekimi deneyimi yaşadı.

Kız öğrencilerin eğitimi için modellik yaptılar

Çekimi yapılanlar arasında; Doğan TV Medya-BluTV Ürün ve İş Geliştirme/İçerik Editörü Sarp Kalfaoğlu, Davet Çok Elbisem Yok kurucuları Eda Yenigün & Seda Yenigün, Dem Karaköy kurucusu Ömer Çağatay, Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Sayat Mimar, Uplifers.com kurucusu Eda Günay ve TEB Kurumsal yatırım bankacılığından Cem Karaaliler gibi farklı sektörden başarılı mezunlar yer aldı.

Haberin Devamı

Kız öğrencilerin eğitimi için modellik yaptılar

50'LER ŞIKLIĞI
Cacharel’in ana sponsorluğunda gerçekleşen kuruluş yıldönümü balosunda iki Fransız ekolü, modayı ve toplumu destekleyen projelerini yaklaşık 500 davetlinin katılımı eşliğinde gerçekleştirdi. Okulun mezunlarının, öğretmenlerinin, iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının katıldığı gece 50’ler balo konseptinde gerçekleşti. Ayrıca oda müziği dinletisi, Boğaziçi Caz Korosu’nun performansı, bağış müzayedesi ve gece boyu süren keyifli dans müzikleri eşliğinde davetlilere Fransız Sarayı’nda unutulmaz anlar yaşatıldı.

Kız öğrencilerin eğitimi için modellik yaptılar

Balo sırasında bağış kampanyasını desteklemek amacı ile gerçekleştirilen müzayedede Cacharel’in 2000’li yılların başında hazırlanan koleksiyonlarındaki bir desenden ilham alınarak geceye özel tasarlanan ve Paris’ten gelen “The New Vintage” adlı elbisesi ve özel bir smokini de açık artırma ile yeni sahiplerini buldu.

KIZ ÇOCUKLARININ EĞİTİMİNE DESTEK
Tasarım ve modaya verdiği önem ve özgün sistemi ile bilinen SP Fransız Lisesi, 170'inci eğitim yılı şerefine düzenlediği etkinlikler kapsamında topladığı tüm bağışlarla ihtiyaç sahibi kız çocuklarının eğitimlerine destek olacak. Ana sponsorluğu Cacharel tarafından üstlenilen 170'inci yıl balosunda, eğitime destek amaçlı çekilen kısa filmin de ilk gösterimi yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!