Kitap Günleri, Marmaris'te başladı

Güncelleme Tarihi:

Kitap Günleri, Marmariste başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2016 11:14

Marmaris'te düzenlenen Kitap Günleri, okur ve yazarların yoğun katılımıyla ilk kez gerçekleşti. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, "Etkinliğimizin her yıl büyüyerek geleneksel hale gelmesini diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

İlkbahara kitapla merhaba demenin sevinci ve mutluğunu yaşadıklarını belirten Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Kültür ve Sanat Evi'nde düzenlenen etkinliğin açılında yaptığı konuşmada, çok sayıda yazarın ve okurun Marmaris'te buluşacağını söyledi.

Etkinliğe katılımın iyi olduğunu anlatan Acar, "Yayınevleri ve kıymetli yazarları hepimizin misafiri. Bu etkinliğimizin daha da büyüyerek geleneksel hale gelmesi hepimizin arzusu” dedi.

 

Kitap Günleri, Marmariste başladı

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar

 

KADIN YAZARLAR ÇOĞUNLUKTA

Haberin Devamı

Marmaris ilçe Başkanı Acar Ünlü de Kitap Günleri etkinliğine katıldı. Yazarlarla sohbet edip kitap imzalatan Ünlü, etkinlikte kadın yazarların azımsamayacak kadar çoğunlukta olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Ülkemizde halen birçok kız çocuğunun okula gönderilmediğine dikkat çeken ilçe başkanı, “Ülkemiz, okula gönderilmeyerek küçük yaşta evlendirilen çocuk gelinlerle dolu. Böyle bir ortamda kitap günlerine katılan kadın yazarlarımızın çoğunlukta olması beni ve partimi son derece sevindirmiş ve mutlu etmiştir” şeklinde konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!