Nesrin Cavadzade, Kış Güneşi kadrosunda!

Güncelleme Tarihi:

Nesrin Cavadzade, Kış Güneşi kadrosunda
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 13:46

Show Tv ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Kış Güneşi dizisine sürpriz bir isim dahil oluyor. Sevilen dizinin kadrosuna başarılı ve sevilen oyuncu Nesrin Cavadzade dahil oldu. Ünlü oyuncu dizide 'Efruz' karakterine hayat verecek. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Salı akşamları ilgiyle izlenen 'Kış Güneşi'nin güçlü kadrosuna, ödüllü oyuncu Nesrin Cavadzade de katıldı. Cavadzade, 'Kış Güneşi'nin 29 Mart Salı akşamı yayınlanacak 6. bölümünde “Efruz” karakteri ile ekrana gelecek.

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver'in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Koloş - Serhan Şahin'in üstlendiği 'Kış Güneşi', kadrosuna, başarılı ve sevilen oyuncu Nesrin Cavadzade'yi de kattı.

"Kış Güneşi"ne; Kadim'in (Hakan Boyav) yıllar önce öldü sandığı kızı "Efruz" karakteri ile diziye katılan oyuncu, başarılı bir doktoru canlandırıyor. Efruz'un önce Seda (Başak Parlak), ardından da Efe (Şükrü Özyıldız) ile yolları sürpriz bir şekilde kesişecek. "Kış Güneşi" heyecan dolu yeni bölümleriyle her Salı, Show TV'de.

Haberin Devamı

Nesrin Cavadzade, Kış Güneşi kadrosunda

Nesrin Cavadzade kimdir?

Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 yılında Bakü’de dünyaya geldi. Türkiye'ye 11 yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk üzerine eğitim aldı. Üniversiteden sonra "Yersiz Yurtsuz" dizisinde başrolü üstlenerek televizyon dünyasına adım attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!