Kiraz Mevsimi son bölüm izle (34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!)

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi son bölüm izle (34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2015 11:29

Kiraz Mevsimi'ne sürpriz oyuncu! Usta oyuncu Cihat Tamer ekranların sevilen dizisi “KirazMevsimi”ne konuk oldu. Ayaz ve Öykü’nün evliliklerini tehlikeye düşürecektir. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi “Kiraz Mevsimi” yeni bölümüyle 21 Şubat Cumartesi saat 20.15’te FOX’ta.

Haberin Devamı

Başrolleri Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya ve Neslihan Yeldan’ın rol aldığı dizi reytinglerde üst sıralardaki yerini koruyor. Usta oyuncu Cihat Tamer’in konuk oyuncu olarak yer aldı. Dizinin yeni bölümünün konusu ise şöyle.. “Ayaz sen beni bir dinlesen! Felaketimiz olacaklar diyorum.”

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI
Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , Bora - Necip Everest, İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran.

Haberin Devamı

Öykü’nün panikle bahsettiği sürpriz misafirler kim? Diğer taraftan Mete kirli bir oyunun içine girmiş, hırstan gözü dönmüş bir halde planlar kurar. Ayaz ve Öykü’nün ihtiyacı olan destek hiç beklenmedik birinden gelir. Mehmet Ayaz’ın babası rolünü oynayacaktır. Pekiniçin? Ve kafeye bırakılan bebek ortaya bomba gibi düşer. Sebep olacak karışıklık ise

Kiraz Mevsimi son bölüm izle (34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı)

KİRAZ MEVSİMİ KONUSU HAKKINDA

Öykü, k ariyer basamaklarını kendinden emin adımlarla çıkmak isteyen ve yeteneğine inanmaktadır. Ufaklığından beri en yakın arkadaşı Burcu’nun abisi Mete’ye aşık olan Öykü gelecekte bir gün başarılı bir modacı olmayı arzu etmektedir. Kimseye söyleyemediği aşkı Mete’yi mahalleden tanıdığı Şeyma’ya kaptırınca hislerini kalbine gömer.

Öykü komik ve ilginç tesadüfler neticesinde Mete’nin ortağı Ayaz ile karşılaşır. Hatta ilk karşılaşmalarında aralarında ufak bir tartışma da geçer. Ayaz hem ukala hem de çapkın bir tiptir. O yüzden ona içten içe sinir olur. Birbirlerine zıt bu iki kişi kaderin kendilerine oynadığı oyunlar sonucunda her fırsatta bir araya gelir ve aralarında romantik ve bir o kadar da komik bir ilişki doğar. Çocukluk aşkı Mete’yi hala Öykü, Mete’nin ortağı Ayaz’a aşık olmasıyla işler bir hayli karışır.

Haberin Devamı

KİRAZ MEVSİMİ 34. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!