Kiraz Mevsimi izle | 22. Bölüm Özeti, Ayaz Kız Kulesi'ne gidecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi izle | 22. Bölüm Özeti, Ayaz Kız Kulesine gidecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2014 14:58

Burcu ve arkadaşları Öykü'ye yardım etmek için Ayaz'a bir sürpriz hazırlar. Ayaz için Kız Kulesi'nde muhteşem bir özür ve sürpriz organizasyonu yaparlar. Kiraz Mevsimi'nin 6 Aralık cumartesi gecesi ekrana geldi. İşte 22. bölümün fragmanı ve dizi özeti (Video izle).

Haberin Devamı

Mete, Ayaz'ı Kız Kulesi'ne götürmek için ikna etmeye çalışır. Ayaz Kız Kulesi'ne gidip gitmemek de ve Öykü'yü affetmekte kararsız kalır.

Ayaz elini çabuk tutar ve Öykü’nün izini bulur. Ayaz ile Derin karşılaştıklarından Derin "Seni daha erken bekliyordum Ayaz." diyerek zaten onu beklediğini ima eder. Derin ile tekme tokat kavağa eden Ayaz ile Öykü birbirlerine kavuşmuşlardır fakat Öykü hala İtalya’ya gitmek istiyordur ve aralarındaki soğukluk bitmez.

RIZA'DAN SÜRPRİZ BİR TEKLİF

Şirket ile ilgili kötü haberi Şeyma ile paylaşan Mete, yaşadıkları evden çıkmak zorunda kalırlar ve hiç beklenmedik birisi onlara evini açar. Rıza ise yememiş içmemiş, Şeyma’nın kafasını karıştırmıştır.

Kiraz Mevsimi izle | 22. Bölüm Özeti, Ayaz Kız Kulesine gidecek mi

Haberin Devamı

Diziye sonradan dahil olan ve hayatında ilk defa “Kötü adamı” oynayan Özgür Çevik Twitter hesabından: "Sevgili Kirazcanlar.. Haftaya yayınlacak olan 22. bölüm itibariyle Kiraz Mevsimi dizisindeki 9 bölümlük konuk oyunculuğum bitmiş olacaktır.." "Kiraz Mevsimi'nde oynamış olduğum karakterden çok keyif aldığımı söylemek isterim.." diye yazdı.

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI
Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , Bora - Necip Everest, İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran.

Romantik dizilerin birbirlerine en çok yakışan çiftlerinden Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerini üstlendiği Kiraz Mevsimi yeni bölümüyle 6 Aralık Cumartesi akşamı 20.15’de FOX TV'de olacak.

KİRAZ MEVSİMİ 22. BÖLÜM FRAGMANI – 6 ARALIK PAZAR

Ayrıca Kiraz Mevsimi’nin 22. Bölümünde Öykü ve Önem, Monika’nın projesi yüzünden karşı karşıya gelecekler. Mete ise şirketlerini kurtarmak için Ayaz’a sürpriz bir çözüm sunar. Öykü&Ayaz aşkında son durum ne olacak, hepsi ve daha fazlası yeni bölümde olacak.

BAKMADAN GEÇME!