Kiraz Mevsimi 32. bölümde 'Sevgililer Günü' sürprizi!

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi 32. bölümde Sevgililer Günü sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2015 01:06

Kiraz Mevsimi yeni bölümde neler olacak? 14 Şubat Sevgililer gününde yayınlanacak 32. bölümde romantik anların yanı sıra izleyicileri bir de sürpriz bekliyor. İşte Sevgililer Günü'nde yayımlanacak Kiraz Mevsimi yeni bölümden detaylar...

Haberin Devamı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde ekranlara gelecek olan Kiraz Mevsimi'nin 32. bölümünün fragmanı yayınlandı. Bu bölümde romantik anların yanı sıra izleyicileri bir de sürpriz bekliyor. Dizinin yeni bölümünden ipuçları veren fragman fonda çiftin samimi görüntüleri ile Öykü’nün Ayaz’a olan aşkını dile getirmesiyle başlıyor. Burada en dikkat çeken cümle Öykü’nün Ayaz’a “Artık klabim gibi aklım da seni hatırlıyor.” demesi.

BU İLK ÖPÜŞMEMİZ!

Öykü aklının da Ayaz’ı hatırladığını söylese de Kiraz Mevsimi 32. bölüm fragmanında Ayaz’ı şok edecek bir şey söylüyor. Bu ilk öpüşmemiz o yüzden özel olmalı. Tabii bu Ayaz’ı oldukça şaşırtıyor. Yoksa Öykü’nün hafızası tam olarak yerine gelmedi mi?

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜM NELER OLDU?

Gerçek aşkın sınavı asıl şimdi başlamaktadır. Akıl unutabilir her şeyi... Anları siler, anıları, içinde kaybolduğun gözleri, onun kalbini titreten gülüşünü unutabilirsin hatta... Ama kalp unutmaz, sevgi kaybolmaz... Diyen gerçek aşk mı kazanacaktır bu sınavı yoksa yalancı baharlar mı? Ayaz benzeri görülmemiş bir savaşın içinde “Beni seviyorsan hatırla” diye bağırır...

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi son bölüm Öykü ile Ayaz için şok bir gelişmeye sahne oldu. Bu haftaki bölümde Öykü’nün hafızası geçirdiği sarsıntı nedeniyle hafızası zarar gördü ve herkesi hatırlamasına rağmen Ayaz’ı tanımıyor, onu hatırlayamıyordu. Bu şok gelişmeye rağmen Ayaz yılmadı ve nişanlısının aşkını yeniden kazanmak için varını yoğunu ortaya koydu. Ancak bu sırada Mete için de kaçtığını düşündüğü aşkını yakalama fırsatı mı doğdu?

KİRAZ MEVSİMİ GENEL KONU:

Çocukluğunda beri en yakın dostu Burcu’nun abisi Mete’ye aşık olan Öykü ilerde bir gün başarılı bir modacı olmak istemektedir. Herkesten gizlediği aşkı Mete’yi mahalleden arkadaşı Şeyma’ya kaptırır ve hislerini kalbine gömer. Öykü komik tesadüfler sonucunda Mete’nin ortağı ayaz ile tanışır. Ayaz ukala ve çapkın bir tiptir. Birbirlerine zıt bu iki kişi kaderin kendilerine oynadığı oyunlar sonucunda her fırsatta bir araya gelir ve aralarında romantik ama bir o kadar da komik bir ilişki başlar.

Haberin Devamı

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI

Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , Bora - Necip Everest, İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!