Kiraz Mevsimi 14. Bölüm: Öykü ve Ayaz dadı olurlar

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi 14. Bölüm: Öykü ve Ayaz dadı olurlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2014 16:40

Bu sezonun en iddialı yapımlarından biri olan FOX TV'nin gençlik dizisi Kiraz Mevsimi'nin 14. bölüm fragmanı yayınlandı. 11 Ekim cumartesi günü ekrana gelecek olan yeni bölümde Sinan Akçıl da oynuyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz bölümde aşıklarımız Öykü ve Ayaz sonunda kavuşmuşlar ve tekrar sevgili olmuşlardı. Öykü’nün Ayaz’ı geri kazanabilmek için atmadığı takla kalmamış, Türk dizi tarihinde ilk defa belki de genç ve güzel bir kızi, yakışıklı bir erkeğin peşinden bu kadar çok koşarak onu tekrar geri kazanmayı kafasına koymuştu.

'AYAZ'IN DAHA ÖNCE HİÇ GÖRMEDİĞİNİZ FOTOĞRAFLARI

Yeni bölümde ise dizimizin başkahramnı Öykü ve ailesi Meral ile Cem evsiz kalmışlardır. İşte bu yüzden Öykü defileyi bir kenara bırakmak ister. Bu durumdan kurtulmak için bir an önce çok para kazanabileceği bir iş yapmak zorundadır. Artık kendisinden çok ailesini düşünmekte ve onlar için savaşmaktadır. Önem (Neslihan Yeldan) ona bir daha eline geçmeyecek bir fırsat sunar. Defilenin iyi geçmesi halinde evini kurtarma sözü verir. Öykü, herşeyi geri kazanabilme umuduyla işine dört elle sarılır. Elinden ne geliyorsa yapar. Bu konuda en büyük destekçisi ise Ayaz olur. O da elinden geldiğince Öykü’ye destek olur.

Haberin Devamı

Ayrıca Öykü ve Ayaz bu bölümde 'dadılığa'da soyunacak! Düzenlenen defilede Setenay Ateş'in podyuma çıkabilmeleri için onun bebeğine bakmayı kabul ederler. Bakıcılığını yapacakları Emirhan ise dünyanın en yaramaz çocuğudur. İkiliyi son derece eğlenceli dakiklalar beklemektedir.

Kiraz Mevsimi 14. Bölüm: Öykü ve Ayaz dadı olurlar

Defile günü gelip çattığında büyük şanssızlıklar da arka arkaya gelir. Bir türlü yakasını bırakmayan aksilikler yüzünden defile günü Öykü için tam bir kaosa döner. Fakat tüm bu kaos ortamı arasında Öykü’yü gülümseyerek izleyen bir kişi vardır.

Sinan Akçıl’ın da sahne alacağı defile sahne gösterileriyle de oldukça renkli geçeceğe benziyor. Kiraz Mevsimi ekibine son katılan isim Özgür Çevik oldu. Çevik daha önce Yabancı Damat, Balkan Düğünü ve Mazi Kalbimde Yaradır ve Gizli Kalan gibi dizilerde boy göstermişti.

Kiraz Mevsimi 14. bölüm fragmanı yayınlandı: İşte Sinan Akçıl'ın da misafir oyuncu olarak yer alacağı yeni bölüm görüntüleri..

Haberin Devamı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!