Kiraz Mevsimi 13. Bölüm 'peri masalı gibi' olacak

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi 13. Bölüm peri masalı gibi olacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2014 17:07

FOX TV'nin gençlik dizisi Kiraz Mevsimi 13. bölümüyle 4 Ekim cumartesi günü ekrana gelmeye hazır. Yeni fragmanı yayınlanan dizide, kahramanlarımızın biri prenses biri prens oluyor.

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi'nin geçtiğimiz bölümünde Mete içini babasına açmıştı. Babasına bir psikoloğa açılır gibi açılan Mete belki babasıyla hayatında ilk defa bu kadar içten konuşmuştu. Küçüklüğünden beri sessiz sakin birisi olarak bilinirdi. Babasıyla konuşurken bir şey fark etti. Aslında problem, yaşamına giren kadınları annesiyle kıyaslamakta ve bu mükemmeliyetçi tavrıydı. Bunun üstesinden geleceğinin sözünü babasına verdi.

Ayaz ile Öykü’nün arası ise sıcaktır. Ayaz, bir türlü istediği çizimleri yapmayı başaramayan Öykü'ye yardımcı olacağını söyler ve birlikte yedikleri yemek esnasında aniden dışarı fırlarlar. Yıldızların altında, açık havada hem konuşurlar hem de Öykü’nün gelmeyen ilhamını yeniden kazanması için el ele verirler. Aydilge’nin ‘Hayat Gel Şaşırt Beni’ şarkısının çaldığı sahneler eşliğinde Ayaz gecenin ilerleyen saatlerinde uyur. Öykü ise birbirinden güzel şeyler çizmiştir. Öykü, Ayaz’ın alnına büyük harflerle kendi ismini yazar. Ayaz ise sabah kalkar kalkmaz ofise gittiği için alnında ne yazdığını göremez ve ofiste maskara olur.

Haberin Devamı

Mete babasıyla konuştuktan sonra aklı başına gelir. Şeyma ile barışırlar. Mete, Şeyma’ya kötü günlerin geride kaldığını ve bir daha ayrılmayacaklarını söyler.
Öykü ve Ayaz bir sonraki buluşmalarında baş başa bir yemek yemektedirler. Öykü, Ayaz’a sürpriz bir video hazırlamıştır. Videoda o ana kadar yaşadıkları bütün önemli anlar vardır. İkiliyi ise Burcu ve Emre oynamaktadır. Serenat sahnesini de canlandıran ikili oldukça sempatiktir. Videonun sonunda Ayaz’ın o gece kendisine ne cevap verdiğini hatırlamadığını söyler ve bir şans daha ister. Öykü’nün alnına büyük harflerle ‘EVET’ yazan Ayaz hem ona bir sürpriz yapar hem de tekrar kavuşurlar.

Kiraz Mevsimi 13. Bölüm peri masalı gibi olacak

Kiraz Mevsimi 4 Ekim cumartesi 13. yeni bölümüyle geliyor. 20.15'te sevenleriyle buluşacak olan FOX TV'nin iddialı dizisinde Öykü ve Ayaz masal kahramanına dönüşüyorlar.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi 14. bölümde neler olacak?

Kiraz Mevsimi 13. Bölüm peri masalı gibi olacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!