Kiraz Mevsimi 12. bölümde Öykü, Ayaz'ın cevabını hatırlayabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi 12. bölümde Öykü, Ayazın cevabını hatırlayabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2014 11:46

FOX TV'nin sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi 12. yeni bölümü ile cumartesi 20.15'te ekranlardaki yerini alacak. Kiraz Mevsimi'nin 12. bölümünde Öykü ile Ayaz sinemaya giderler ve..

Haberin Devamı

Kiraz Mevsim’inin 12. Bölümünde Öykü önceki akşam Ayaz’a yaptığı serenadı hatırlamaktadır fakat Ayaz’ın ne cevap verdiğini unutmuştur. Bu yüzden Şeyma ve Burcu’dan yardım alır. O kadar çaresizdir ki, işi aşktan yana yüzleri o yaşına kadar gülmemiş Şeyma ve Burcu’ya kalmıştır. İkili Öykü’ye Ayaz’ın cevabını öğrenmek için taktikler verir. Bakalım ‘Aşk profesörleri’nin verdiği taktikler işe yaracak mı?

Mete ise Şeyma’nın kendisine bulunduğu itiraflardan çok etkilenmiş ve onunla ilgili son kararını söylemek için Şeyma’nın karşısına çıkar.

Geçtiğimiz bölümde Öykü o kadar üzgündü ki, Ayaz ile geçirdiği günleri çok özlemekteydi. Beraber çekildikleri fotoğraflara bakıp o günleri yâd ediyordu. Odasına kapanıp ve kimse ile konuşmuyordu. Mete ve Şeyma ise kavga etmişler ve olaylı bir şekilde ayrılmışlardı. Şeyma’nın sığınacak tek bir dostu vardı kendisi gibi acı çeken dostu Öykü. Sonunda ikisi bir karar verdiler ve gidip sevdiği erkeğin karşına dikilip onları geri kazanmayı kafaya koydular.

Haberin Devamı

Ayaz ise Mete’yle beraber onun evinde bir parti organize etmiş partiye çevresindeki herkesi davet etmişler ama Öykü ve Şeyma’yı doğal olarak çağırmamışlardı. Öykü ve Şeyma da baş başa verip plan yapmışlar ve kılık değiştirerek partiye sızmışlardı. Partide içkiyi fazla kaçıran Öykü sarhoş oldu. Şeyma ise onu yalnız başına bırakıp Mete’nin peşinden koştu. İçkileri teker teker götüren Öykü gecenin sonunda Ayaz’ın penceresinin altına gelerek ona serenat yaptı. Uyuz Ayaz, Öküz Ayaz hitaplarıyla dolu ama acınası ve sempatik bir serenat yapan Öykü seyirciyi şaşırttı. Çünkü belki de Türk televizyonlarında ilk kez bir kız sevdiği erkeğe böyle serenatta bulundu.

Haberin Devamı

Bu arada parti esnasında mahallenin ağır abisi Emre ve Mete’nin kız kardeşi burcu ile yeni bir aşka yelken açtılar.
Kiraz Mevsim’inin bir önceki bölümünde ise ayaz ve Öykü bir süreliğine de olsa birbirlerinden uzak kalma kararı almışlardı. Fakat bu karar Ayaz’ın işine yaramış, Ayaz kızlarla gününü gün ederken Öykü ise zamanının çoğunu onu düşünerek geçirmişti. Ve ikili, kaderin cilvesi bu ya, aynı sosyal sorumluluk projesinde bir araya gelmek ve mutlu çifti oynamak zorunda kalmıştı. Aralarındaki gerginlik ise kaldığı yerden devam etmişti.

İşte Öykü'nin serenad yaptığı sahne:


Kiraz Mevsimi 12. bölümde Öykü, Ayazın cevabını hatırlayabilecek mi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!