Kıran kırana pazartesi

Güncelleme Tarihi:

Kıran kırana pazartesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 01:42

İki yeni yapım ve TV8’in geleceği hakkında bir takım öngörülerimiz var.

Haberin Devamı

Yaz’ın Öyküsü, (Kanal D, pazartesi, 20.00)

Haberin Devamı

Kanal D en iddialı dizisini bu pazartesi yayına sokuyor. Vildan Atasever, Umut rolünde, Yaz’in annesi. Atasever’i 18 yaşında bir kızın annesi olarak görmenin tuhaflığı dışında, yetiştirme yurdu hikâyesi, sırlar, acılar, entrikalar, romantik komediyle boğulmuş bünyelerinize azıcık derinlik katabilir.

Tatlı Küçük Yalancılar, (Star, pazartesi, 20.00)

Kıran kırana pazartesi

Iste bekledimiz an! O.C. ve Revenge uyarlamalarından sonra içinde en cok homoseksüel ilişki, içki, uyuşturucu, seks olan gençlik dizilerinden biri daha Türkiye’de. Bizim versiyon tum renklerden arınmış olacağından beklentinizi yuksek tutmayin. Yine de Bensu Soral yeni ‘it girl’ümüz olacak gibi.

Haberin Devamı

İNENLER ÇIKANLAR

Sen Benimsin: Romantik yaz dizisi fena başlamadı. İkinci bölümüyle altıncı sırada. (FOX, cuma, 20.00)
Fabrika Kızı: Yazın en büyük hayalkırıklığı. AB’de 61’incilik anında iptal sebebi olabilir coğu kanal için. (Show TV, perşembe, 21.00)

SURVIVOR SONRASI TV8 NE YAPAR?
Acun Ilıcalı, Survivor All Star’dan boşalan dev boşluğu ‘Rising Star Türkiye’ ile doldurmaya calisacak. Rising Star format icabı, gitme-kalma işini ‘halk oylamasına’ bırakan bir yarışma. Bu da Acun Ilıcalı’nin doktora yaptığı bir alan. Halkın nabzını tutmak, gerektiğinde hıçkıra hıçkıra ağlatmak, yeri gelince şapşalca güldürmek Ilıcalı’nin iyi bildiği işler. Ama haftanın 6 günü Survivor’in domine ettiği alanı kucaklaması çok zor. Sonrasında ‘Buzda Dans’ gibi tanımadığınız ünlülerle dolu yarışmalarla mücadeleye girecek ama önümüzdeki yaza kadar TV8’in işi çok zor.


BAKMADAN GEÇME!