Kardeş Payı yeni sezon başlıyor | Fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kardeş Payı yeni sezon başlıyor | Fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2014 16:32

Kardeş Payı için nefesler tutuldu. Yeni sezon ilk bölüm tarihi belli oldu. Star TV de yayınlanan fenomen dizi Kardeş Payı'nın çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı. İşler Güçler, Çalgı Çengi ve Düğün Dernek ile beğeni toplayan Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Selçuk Aydemir üçlüsü bu yıl oldukça iddialı.

Haberin Devamı

Kardeş Payı ekranlara geri dönüyor, izleyicisi geç de olsa dizisine kavuşuyor.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini üstlendiği Kardeş Payı dizisinin yeni sezon çekimleri 14 Aralık Pazar günü start almıştı. Kardeş Payı dizisinin 2. sezonu ise 15 Ocak'ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Rıza Akın, Ayşe Kökçü, Şinasi Yurtsever, Ali İhsan varol, İpek Yaylacıoğlu, Berfu Öngören, Korhan Herduran, Nazlı Tosunoğlu, Sadık Gürbüz, Fulden Akyürek paylaşıyor.

Kardeş Payı yeni sezon başlıyor | Fragmanı yayınlandı mı


KARDEŞ PAYI'NIN "FEYZA"SI DUYURMUŞTU

Kardeş Payı severlere müjde geldi. Yaazaylarında Kardeş Payı dizi çekimlerine ara verilmişti. Yeni bölümler için de ilk haberler geldi. Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın başrollerini oynadığı, Star tv ekranlarında yayınlanan Kardeş Payı dizisinin Feyaza'sı Seda Bakan'ın fotoğrafı izi severlerini mutlu etti.

Dizide Feyza karakterini canlandıran Seda Bakan Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerine müjdeyi verdi. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

KARDEŞ PAYI DİZİSİ HİKÂYESİ

Mucit iki kardeşin komik hikayesini anlatan dizi de koyu bir Beşiktaş’lı olan bir mühendisin çocuklarına Metin, Ali, Feyyaz ismini koymak istemesi fakat üçüncüsü kız olunca ufak bir değişikleğe giderek Feyyza koyması ile başlayan bir komedi var. Mühendis baba çocukların elinde bir meslek olsun diye daha çocukken tesisatçıya çırak olarak verir. Fakat çocuklar okumaz ve gerçekten de tesisatçı olurlar. Kız olan ise okur ve başarılı olur. Evin ekmak kaynağı odur ve diğer iki erkek ise Dünya barışı ve mutluluğu için icat yapmaya çalışmakla zaman geçirirler. Fakat bir gün icatları çalışmaya başlar ve gerçekten de dünyanın kaderi değişir.

İlgili Videolar:

KARDEŞ PAYI'NDA TARKAN SÜRPRİZİ

Murat Cemcir'in Megastar Tarkan'ın kuzu kuzu klibindeki dansını taklit ettiği görüntüler.

Haberin Devamı

KAHKAHAYA BOĞAN SAHNE

AHMET KURAL KELİME OYUNU'NDA YARIŞTI

İhsan Varol’un Sunduğu Kelime Oyunu yarışmasına Ahmet Kural ve Kardeş Payı oyuncuları konuk oldu. Yarışmanın ilerleyen dakikalarında bir soruda takılan Kural, rakibini geçemeyeceğini düşünerek 'Ya bak rezil olduk şimdi' diye tepki gösterdi. Genç oyuncu yarışmayı 9400 puanla tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!