Kardeş Payı izle 26. bölümde gizli petrol ortaklığı kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Kardeş Payı izle 26. bölümde gizli petrol ortaklığı kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2015 01:40

Kardeş Payı yeni bölümde kahkahalar eksik olmadı. Kardeş Payı'nın efsane üçlüsü Metin-Ali-Feyza'ın başına son bölümde neler geldi? Kardeş Payı 26. bölümde Oğuzhan, Recai, Sezai'nin petrol birliğini kurdular. Kardeşlerin gönül işleri ne olacak?

Haberin Devamı

Ekranların en komik dizilerinden biri olan Kardeş Payı, dün akşam 26. bölümü ile izleyicileri yine güldürdü. Artık yeni saatinde olan Kardeş Payı dizisi saat 20.00'da ekrana geldi. Kardeş Payı yeni bölümde bor ile çalışan araba mahalleye geldi ama bu arada Oğuzhan, Sezai ve Recai arasında petrol kardeşliği kuruldu. İşte Kardeş Payı yeni bölümden detaylar ve dizi izleme bağlantısı…

KARDEŞ PAYI 26. BÖLÜM ÖZETİ

Mahalleden çıkan petrolü Oğuzhan buluyor, Sezai’nin bundan haberi oluyor. Peki bundan sonra ne olacak? Hilmi’nin yeni mekanını zabıtalar mühürleyince, Hilmi yumuşak karnından vuruluyor.

KARDEŞLER KISKANÇLIK KRİZİNDE!

Emrah, Eda’nın evinde kalınca, Metin kıskançlık krizine giriyor. Şükriye’yle Yiğit’in ilişkisi de ciddileşince Ali ne yapacağını şaşırıyor.

Haberin Devamı

Sürpriz olaylar ve konuklarıyla her hafta seyirciyi ekran başına kilitleyen Kardeş Payı, komik mahalle olayları ve Metin, Ali, Feyyza’nın aşk hikayeleriyle bu sezon da çok konuşulacağa benziyor.

Kardeş Payı izle 26. bölümde gizli petrol ortaklığı kuruldu

Ali'yle Metin arabalarına kavuşuyor ama bu sefer düşmanları çok daha yakında. İçlerinden birisi... Sezai... Sezai tam petrolü bulup da zengin olacağı sırada karşısına çıkan arabaya ne yapacak? Ali'yle Metin bir taraftan arabalarının peşinde diğer taraftan gönül işlerinin. Peki bu sefer başlarına ne gelecek?

KARDEŞ PAYI İZLE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!