Kara Para Aşk'a yeni transfer Öykü Karayel | 29. Bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Kara Para Aşka yeni transfer Öykü Karayel | 29. Bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 11:13

ATV’nin yeni sezondaki iddialı dizileri; Kalp Hırsızı, Kara Para Aşk, Kaçak ve Karadayı yepyeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Kara Para Aşk dizisi 29. bölümüyle 17 Aralık Çarşamba günü ATV'de. Yeni bölümde Elif ve öer evlilik için ilk adınları atıyorlar.

Haberin Devamı

Kara Para Aşk'a usta oyuncu Işıl Yüsesoy'dan sonra Kuzey ve Güney dizisinde Cemre karakterini canlandıran Öykü Karayel katıldı. Oyuncu Öykü Karayel, ATV’nin Kara Para Aşk dizisinde Elif ile Ömer’in arasına bozuyor.

ATV'nin başrolünü Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in paylaştığı Kara Para Aşk'a yeni bir karakter katılıyor.

Dizide Ömer komiseri canlandıran Akyürek'in eski aşkı olarak tayini çıkacak olan polis İpek rolünü kimin oynayacağı merak konusuydu. Tuba Büyüküstün'ün canlandırdığı Elif'le Ömer'in arasına girecek olan İpek'i, Kuzey ve Güney'în Cemre'si Öykü Karayel'i canlandıracak.

Kara Para Aşka yeni transfer Öykü Karayel | 29. Bölüm fragmanı izle

KARA PARA AŞK’TA KİM KİMİ CANLANDIRIYOR?

Haberin Devamı

Tuba Büyüküstün – Elif Denizer, Engin Akyürek - Ömer Demir, Nebahat Çehre - Zerrin Denizer, Erkan Can - Tayyar Dündar, Tuvana Türkay - Bahar Çınar, Tansu Taşanlar - Arda Çakır, İlkin Tüfekçi - Pelin Serter, Kerimhan Duman – Ferdi, Ali Yörenç - Fatih Dündar, Saygın Soysal - Metin Dündar.

KARA PARA AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Yönetmen sandalyesinde Halil İbrahim Sofrası, Kül ve Ateş, 6 Mantı ve Babam İçin gibi projelerin de rejisörlüğünü yapmış 8 Temmuz 1981 doğumlu Ahmet Katıksız’ın oturduğu Kara Para Aşk dizisinin senaryosunu ise Selma Ergenekon ve Eylem Canpolat birlikte yazıyorlar.


BAKMADAN GEÇME!