Kadınlar için BizBizze

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar için BizBizze
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2018 15:21

“Birlikte, Daha Güçlü” sloganıyla kadınları istihdam ve girişimcilik alanında desteklemek amacıyla koçluk, mentorluk, danışmanlık, eğitim desteği içeren kapsamlı programlar düzenleyen BizBizze Kadınlar için Fikir ve Destek Derneği, birinci yılını kutladı.

Haberin Devamı

 

2017’nin son aylarında kurulan BizBizze Kadınlar için Fikir ve Destek Derneği, birinci yaş gününü geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Roxy’de bir partiyle kutladı. Yeni yılda da kadınları hem sosyal alanda, hem de istihdam ve girişimcilik alanında desteklemek amacıyla tamamen ücretsiz çok yönlü programlar düzenlemeye ve kadın girişimcileri buluşturan etkinlikler yapmaya devam edecek olan BizBizze, yeni planlarını ve hedeflerini bu partide açıkladı.

Fikret Yıldırıcı Stand up gösterisi, Oh My Goat grubundan canlı müzik ve çeşitli sürprizlerle “Bizbizze yeni yıllara” denilen bu partiye BizBizze üyeleri ve destekçileri katıldı. Gecede girişimci kadınların işlerinden hediyeler çekilişle verildi.

Yeni yılda yenilikler

Haberin Devamı

BizBizze Kadınlar için Fikir ve Destek Derneği Başkanı Özden Anık Tekir açılış konuşmasında BizBizze’nin yeni yıl planları ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. BizBizze’nin yeni yaşında çalışma yürüttüğü alanları arttıracağını ifade eden Tekir, yeni dönemde iş kurmak ya da işini büyütmek isteyen kadın girişimciler için açmayı planladıkları girişimcilik programının yanına istihdam programını da ekleyeceklerini belirtti: “Ocak ayında uzun zamandır üzerinde çalıştığımız İstihdam programımızı duyurmaya başlayacağız. İstihdam programı ile çalışma hayatına ilk kez girmeye hazırlanan veya ara verip yeniden işe dönmek isteyen kadınlara güçlendirici eğitimler vermeye hazırlanıyoruz. Bahar döneminde de girişimcilik programımızın yeni dönemi olacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!