Kaderimin Yazıldığı Gün 9. Bölüm izle | - Star TV Canlı Yayın Akışı

Güncelleme Tarihi:

Kaderimin Yazıldığı Gün 9. Bölüm izle | - Star TV Canlı Yayın Akışı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2014 11:55

Kahraman ve Defne, hamile olan Elif'i kurtarabilecek mi? Özcan Deniz'in ilgiyle izlenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'ün 9. yeni bölümü ile gelmeye hazırlanıyor. Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümüyle 23 Aralık Salı günü saat 20.30'da Star TV'de.

Haberin Devamı

Kaderimin Yazıldığı Gün de karar zamanı... Yoğun bakımdaki Elif ve bebeğinden yalnızca birisi hayatta kalacak ve buna Kahraman karar verecek.

Kerem İngiltere’ye gitmekten vaz geçerek Kahraman’la tartıştığı için üzgündür. Dayı-yeğen bu kırgınlığı telafi için konuşurlar fakat bu kez de konu Elif’e gelir ve yine gergin ayrılırlar. Kahraman Elif yüzünden hem Defne ile hem Kerem’le tartışmış olduğunun farkına varır. Dertleşmek için Cemal’in yanına gider. Bu sırada Maksut içerden çıkmış ve Elif’in hamile olduğunu duymuştur. Silahını kapar, Yörükhan sülalesinin kökünü kazımaya yemin eder ve Elif’i hastaneden çıkaran Kahraman’ın peşine düşer.

“Müdahale etmezsek anneyi kaybedebiliriz.. Müdahale edersek bebek ölür..” Kahraman, Kıymet ve Defne yoğun bakımdaki Elif’in durumunu öğrenmeye geldiklerinde bu haberle karşılaşırlar. Bir karar verilmesi gerekmektedir.

Haberin Devamı

Kahraman ilk olarak anneyi, Kıymet ise bebeği sormuştur. Bu durum Defne’nin gözünden kaçmaz. Elif’in kararı ise hepsini şaşırtacaktır. Bu sırada Maksut tutuklu olduğu nezarethanede hala Elif’in adını sayıklamaktadır. Hastane kapısındaki Veysel ise Maksut’a bildirmek üzere Elif’in durumunu öğrenmeye çalışır. Elif’in hamile olduğunu duyan Veysel dehşete kapılır. Bu haberi Maksut’a verdiğinde kim bilir neler olacaktır! Maksut’un gözaltına alındığını duyan Harun küplere biner. Adamlarına onu bulup kurtarmaları için talimat verir.

Kaderimin Yazıldığı Gün 9. Bölüm izle | - Star TV Canlı Yayın Akışı

Yayın Günü:23 Aralık Salı
Yayın Saati:
20.30

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİ KARAKTERLERİ-KİM HANGİ ROLDE OYNUYOR?

ÖZCAN DENİZ / KAHRAMAN Yörükhan
Yörükhan ailesinin en değerli ferdi. Babasının yaşlanmasıyla birlikte yönetim onun elinde. Defne’yle evli… Karısı, çocuk için zorlamasa kendisi hiç düşünmüyor. Biliyor ki onların çocuğu olmayacak. Karısını boş yere üzmenin bir alemi yok. Ama içinden geçen, baba olsa ne iyi olur…

Haberin Devamı

HATİCE ŞENDİL / ELİF Doğan
Sultan ve Durmuş Ali’nin ilk çocuğu… Antakya’da ailesiyle beraber yaşarken, babası Maksut’la zorla evlendirmek ister. Elif buna karşı çıkınca kendisini asla düşünemeyeceği olayların içinde bulur. Kader kendi ağlarını örmektedir…

BEGÜM KÜTÜK YAŞAROĞLU/ DEFNE Yörükhan
Kahraman’ın karısı… Yıllar önce hamileyken, geçirdiği trafik kazası sonucunda, karnındaki bebeğini kaybettiği, gibi doğurganlığını da yitirmiş… Çocuk sahibi olmak için her şeyi yapmaya hazır, yeter ki bir bebeği olsun ve kendisine “anne” desin. Belki de sonra pişman olacak bir yola girmek üzere…

GÜRBEY İLERİ / KEREM Serter
Kahraman’ın ablası Meryem’in oğlu… Babasının ölümünden sonra kendisiyle sürekli ilgilenen dayısı Kahraman’ın sözünden hiç çıkmıyor… Elif’e olan aşkı, kendisini hiç tahmin etmeyeceği bir yola sürükleyecek, dayısıyla karşı karşıya getirecektir.

Haberin Devamı

STAR TV CANLI YAYIN AKIŞI

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNİN GENEL HİKAYESİ

Antakya’da başlayan hikaye

Dizi, Antakya’lı köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını ve bu kesişmenin hayatlarında yaratacağı fırtınaları konu alacak. Özcan Deniz dizide Kahraman Yörükhan karakterini canlandıracak. Özcan Deniz, aileyi geleceğe taşıyacak 3 erkek evladın ortanca oğlu Kahraman Yörükhan olarak ekranlara gelecek. Çekimleri Antakya’da devam eden dizide, Yörükhan’ların gözbebeği Kahraman’ın hikayesi, sıradan bir tarım işçisi ailenin kızları Elif ile yollarının kesişmesi ve bu kesişme sonrası her iki ailenin hayatlarında kopan fırtınalar etrafında kurgulanıyor. Hatice Şendil ise dizide Özcan Deniz’in aşkı tarım işçisi Elif rolünü oynayacak.

Haberin Devamı

Kaderimin Yazıldığı Gün 9. Bölüm izle | - Star TV Canlı Yayın Akışı

Star TV’nin duygu yüklü sevilen dizisi “Kaderimin Yazıldığı Gün”ün kadrosuna yeni bir isim eklendi. “Pis Yedili” ve “Ah Neriman” dizileriyle adından söz ettiren yakışıklı ve başarılı oyuncu Çağlar Sayın, 6. bölümde dizinin kadrosuna dahil oldu. Genç oyuncunun ‘Furkan’ isimli zengin, kötü ve takıntılı bir genci canlandırdığı dizi, salı günü saat 20:00'de yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

BAKMADAN GEÇME!