Kaçak Gelinler'i evlilik endişesi bastı (Biliç muhabbeti izle)

Güncelleme Tarihi:

Kaçak Gelinleri evlilik endişesi bastı (Biliç muhabbeti izle)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 12:34

Kaçak Gelinler son bölümünde sürpriz gelişmeler vardı.Dün akşamki Kaçak Gelinler'in 24. bölümünde Selim'in evlenme teklifini kabul eden Şebnem bu işten yırtma yollarını arar. Bunun için fikirler düşünür ve Seniha'ya başvurur. Kaçak Gelinler 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Selim ise hiç beklenmedik bir tepki karşısında şaşırır ve Şebnem'in vazgeçmesi için planlar yapar. Selim ve Şebnem'in evlilik kararı ise Özgür, Almila ve Kaminat Can çiftlerini de harekete geçirir. Özgür ise ilk evlenmek için yollar aramaktadır.

ŞEBNEM YİNE YAPTI YAPACAĞINI

Selim ve Şebnem tarafından beklenmedik bir tepki veren Seniha ve Müfit ikiliye oyun oynarlar. Bu davranış ise herkesi şaşırtmıştır. İkili nişanlanır.

"Olur bazen öyle. Kendini doktor reçetesi gibi anlaşılmaz hissedersin ama geçer."

3 farklı kadın, tek bir hikâyede ortak bir kaderde buluştu. Deli dolu Şebnem, Aklı başında Almilla ve mütevazı Kainat’ın serüveni İzmir Adanan Menderes Havalimanı’nda kesişti. İzmir’de tanışıp, hayatlarına İstanbul’da devam eden Kaçak Gelinler’imiz, pekişen dostlukları ile birbirlerine daha da çok kenetlenirler.

Haberin Devamı

Kaçak Gelinleri evlilik endişesi bastı (Biliç muhabbeti izle)

YENİ HAYATLARINDA YENİ MACERALAR
Yeni hayatları rüya gibi başlasa da kimi zaman kâbusa da dönecektir. Büyük ümitlerle geldikleri bu koskoca metropolde onları üzen kişiler genelde sevgilileri olur. Hayatlarının erkeğini arayan bu kadınlar bunun bir sonu olmadığını zamanlar anlarlar.

Kaçak Gelinler, Julia Roberts ve Richard Gere’ın başrollerinde oynadığı Runaway Bride (Kaçak Gelin) filminin çağrıştırsa da tam anlamıyla diziye çevrilmiş hali sayılmıyor. Gerçek Kaçak Gelin Maggie (Julia Roberts) erkeklerle kolayca iletişim kurabilen, onları tavlayan hatta onlarla nişanlanan fakat durum evlenmeye geldiğinde damadın bütün iyi özelliklerine rağmen düğünden kaçan deli dolu birisidir. Haberci Ike Graham (Richard Gere), Maggie’nin alışkanlığını öğrendikten sonra bu magazin haberini patlatmaya kararlıdır ve olayların üstüne gider.

KAÇAK GELİNLER 25.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kaçak Gelinler'in yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda ise fragman videosu haberlerimizde olacaktır.

KAÇAK GELİNLER DİZİSİ OYUNCULARI
Şebnem: Selin Şekerci, Kainat: Deniz Baysal, Almila: Açelya Topaloğlu, Selim: Furkan Andıç, Can: Fırat Altunmeşe, Özgür: Fırat Albayram, Ege: Cihan Yenici, Nermin: Romina Özipekçi, Arda: Tarık Özenbaş, Seniha: Şenay Gürler, Müfit: Ege Aydan ve Zafet: Tuğçe Kıltaç.

Haberin Devamı

KAÇAK GELİNLER'DE 'BİLİC' MUHABBETİ

Haberin Devamı

Star'da yayınlanan Kaçak Gelinler dizisinde ilginç bir Beşiktaş muhabbeti vardı. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte diziler de reyting artırmak için futbol muhabbetlerine yöneldi. Star'ın beğeniyle izlenen dizisi Kaçak Gelinler'de geçen Beşiktaş muhabbeti dikkat çekti.Saha kenarında giydiği kıyafetlerle ve hareketleriyle Süper Lig'in en karizmatik teknik adamı olarak bilinen Beşiktaş'ın Hırvat teknik direktörü Bilic diziye malzeme oldu. Son bölümde tanıştığı çocuğun fotoğrafını Şebnem'e gösteren Kainat "Eh tabi, bir Bilic değil" cevabını aldı.

BAKMADAN GEÇME!