Jose Carreras son kez İstanbul'a geliyor

Güncelleme Tarihi:

Jose Carreras son kez İstanbula geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 14:06

Tüm zamanların en büyük tenorlarından, “3 Tenors”ün efsanevi ismi Jose Carreras ‘Final World Tour’ kapsamında son kez İstanbul’ a geliyor.

Haberin Devamı

Büyük jübile konseri, 73 Organizasyon ve Piu Entertainment organizasyonuyla 25 Mart’ta Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek.

VEDA KONSERİ

Dünyada verdiği konserlerle ses getiren, ilerleyen yaşına rağmen hala karizmatikliği ile dikkat çeken, söylediği aryalarla sahnede devleşen ve muhteşem ses tonu ile dinleyenleri adeta büyüleyen Carreras, ‘Huafon’ ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu eşsiz konser ile son kez İstanbul’da sanatseverlerle buluşacak.

JOSE CARRERAS’TAN LEYLA GENCER’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

“Lucresse Borgia“ projesinde 2008 yılında vefat eden dünyaca ünlü devlet sanatçımız Leyla Gencer ile düet yapan Carreras, Gencer için; “Çok iyi bir dost, ve harika bir şarkıcıydı. Her manada gerçek bir diva idi. Hala efsanesinin Gencer yarışmasıyla sürdürülmesine çok memnunum“ diye konuştu.

Haberin Devamı

JOSE CARRERAS’A KONSERDE SOPRANA SİMGE BÜYÜKEDES EŞLİK EDECEK

Jose Carreras’a sahnede soprano Simge Büyükedes eşlik ederken, ‘İstanbul Senfoni Orkestrası’nın orkestra şefliğini de David Gimenes üstlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!