J-Lo: Ben daha ölmedim!

Güncelleme Tarihi:

J-Lo: Ben daha ölmedim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2014 13:31

Jennifer Lopez; Shakira ve Rihanna’nın açtığı yoldan ben de gidebilirim diyerek kendini ucuzlaştırmaktan öteye gidememiş.

Haberin Devamı

Miley Cyrus Instagram’dan bombalıyor, Rihanna ‘şok’ pozlar veriyor ve sosyal medya hesapları siliniyor, (eğer hâlâ kendisinden tiksinmediyseniz) Lady GaGa da ‘olay yaratacak’ fotoğraflarla turnesinin reklamını yapıyor. Gündelik hayatımızın temel direği sosyal medyaya bakarsak metrekare başına bir meme, bir popo, olmadı bir bacak düşüyor. Kadın bedenine hiç bu kadar fazla maruz kalmış mıydık?

İŞİN ‘RACONU’ BU TAMAM, AMA…
Elbette işin ‘raconunu’ eleştiriyor değiliz. Yani, konu zaten ne kadar yetenekli ve iyi şarkı yaptığınla değil, her zaman güzelliğinle de en az bunlar kadar ilgiliydi, kabul. Jennifer Lopez içinse, başlarda böyleydi ama o zaten, müzik dünyasında ‘kalçasından da fazlası’ olduğunu herkese kabul ettirmişti. Aslında bakarsanız durumu Jennifer Lopez için yalnızca ‘evlendi, çocukları oldu, duruldu haliyle’ şeklinde basit bir denklemle açıklamak haksızlık olur. Lopez’in son iki üç yıldır yaptığı şarkılar listelere girmiş, pek çoğumuzun da severek el çırpacağı şarkılar klasmanına zaten kendiliğinden eklenmişti.

Haberin Devamı

J-Lo: Ben daha ölmedim

GERÇEKTEN YİNE ÇOK GÜZELDİ
Ve ‘AKA’ albümü yaz başında çıkageldi. Kırmızı fonlu harika bir kapak fotoğrafında J Lo 45 yaşına rağmen son derece seksi görünüyordu, evet zayıflamıştı, evet boşanmak ve yeniden aşık olmak ona yaramıştı, her ne kadar küçük dansçı sevgiliyle bir ayrılmalı bir barışmalı işler de olsa yine de her şey yolundaydı. Şarkılar fena sayılmazdı, ilk kliplerinde izlediğimiz kadarıyla J-Lo artık başka bir kulvarda koşmaktaydı.

J-Lo: Ben daha ölmedim

TEK BİR SORU: NEDEN?
Hepimiz için ‘Booty’ gelene kadar durum stabildi. J-Lo, orijinali Pitbull’la olan ‘Booty’ için geçtiğimiz ay Iggy Azalea ile bir düet yaptı ve klibi de 24 yaşındaki genç şarkıcı Iggy’yle çekmeye karar verdi. ‘Booty’ argoda ‘kıç’ anlamına geliyor. Yani, kalça için şarkı yazılıyor, elbette klipte de kalçalar başrolde olacak diye tahmin ediyordu herkes… Ama bu kadarını belki de kimse beklemiyordu.

Haberin Devamı

BAKARKEN UTANIYORSUNUZ

J-Lo: Ben daha ölmedim


Iggy ve J-Lo’nun durmadan poposunu salladığı klip, sanki ‘Rihanna ve Shakira yaparsa biz de yaparız’ der gibi baştan savma bir klip olmuş. Ama ‘Can’t Remember to Forget You’da izlerken hoşumuza giden estetik anlayış ‘Booty’nin yanına uğramamış. Sanki aniden gaza gelinmiş. Estetik kaygı olmayınca da sürekli ekrana vurup duran iki koca popodan başka şey görülemez olmuş. Bu arada ‘şarkı?’ derseniz, onun sesi çoktan kısılmış.

İnsan bu kadar ucuz bir hesaba bakarken utanıyor. Zaten her şey yolundayken gözümüze sokulan dev kalçalar yüzünden J-Lo’nun yeni yolu bir hayal kırıklığından öteye gidemiyor. Klibin sonunda söylediği nasıl yapılacağını size göstereyim’ diyen J-Lo’ya eski hayranları muhtemelen ‘böyle yapılmadığına eminiz’ diyecektir. Evet, J-Lo daha ölmemiş. Üstelik durduk yerde kendini sadece ünlü kalçalarından ibaret hale getirmiş.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYA TEPKİLİ

Twitter'da klibe ilişkin yapılan yorumların pek çoğu; 'pop star mı porn star mı', 'J-Lo yaşına uygun davranmıyor', 'hiç gerek yoktu' minvalinde dönüyor.

JENNIFER LOPEZ- BOOTY

Haberin Devamı

J-Lo: Ben daha ölmedim

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!