İzdivaç programlarında bir ilk. Programı seyretmeye gelen seyirciye talip oldu!

Güncelleme Tarihi:

İzdivaç programlarında bir ilk. Programı seyretmeye gelen seyirciye talip oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 10:02

İzdivaç programlarına eşine az rastlanır bir olay gerçekleşti. Hayat Sevince Güzel programına eş bulmak amacıyla gelen Halim Bey gelin adaylarından değil, stüdyodaki seyircilerden birine talip oldu. İşte o anlar...

Haberin Devamı

İzleyiciler arasında bulunan Hale Hanım’a talip olduğunu açıklayan Halim Bey herkesi şaşırttı. Hale Hanımı podyuma davet eden Halim Bey, Hale Hanım’ın annesinini de stüdyoda olduğunu duyunca memnun oldu. Hale Hanım ise evlenmeyi düşünmediğini belirtti.

Stüdyoya gelen anne, kızının evlenmesini istediğini, kızının yalnız kalmasını istemediğini söyledi. Kızım ne derse o olur diyen anneye destek Halim Bey’den geldi.

"EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

20 aylık bir evlilik tecrübesi geçiren Hale Hanım, evlenmeye sıcak bakmadığını söyledi. Fakat Halim Bey hemen yılmadı ve Hale Hanım’ı ikna etmeye çalıştı. Hale Hanım’a baskılar devam etti ve eb azından beraber çay içmeleri, Halim Bey’le çıkmaları teklif edildi…Halim Bey'in yemeğe çıkma teklifini kabul eden Hale Hanım için stüdyoya Türk kahvesi de geldi ve geleneksel bir kız isteme durumu yaratıldı.

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL PROGRAMI HAKKINDA

Uzun yıllardır gündüz kuşağı programları yapan deneyimli sunucu Sinem Yıldız'ın sunduğu "Hayat sevince güzel" insanların mutsuzluklarına çözüm buluyor ve hayatı yeniden sevmelerini sağlıyor.

İlişkiler masaya yatırılıyor!

Hayat sevince güzel, her gün 8 erkek, 8 kadın 16 bekar kişinin, şimdiye kadar içinde bulundukları ilişkilerde yaşadıkları önemli sorunları masaya yatırıyor ve çözüm arıyor.
Şiddet, kilo, nikah, çocuk, alkol, estetik kaygı, işsizlik, aile içi uyumsuzluk, eğitim uyuşmazlığı, giyim makyaj, saç gibi konularda kendine göre doğruyu bulamamış ya da marjinal mesleği hayatında problem olmuş bu 16 kişi sorunlarını milyonların önünde canlı yayında tartışıyor.

Stüdyoda bulunan 16 kişinin hikayelerinden yola çıkılarak tartışılacak konular uzmanlar tarafından yorumlanıyor. Bu uzmanlar gerektiğinde psikolojik ve hukuki danışmanlık veya ilişki koçluğu görevlerini üstleniyor. Zaman zaman programa konuk olacak stil danışmanları ise dış görünüşünden memnun olmayan katılımcılara yol göstererek baştan yaratma hikayeleri gerçekleştiriyor.

“Hayat sevince güzel” ilişkilerinde problem yaşayan insanların sorunlarına çözüm bulurken, kişilerin aile ve özel yaşamlarına zarar verecek tüm olay ve durumlardan kaçınıp, umut ve başarıyı merkez alarak hikayeleri mutlu sonla bitirmeyi amaçlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!