İşte Benim Stilim'den izle kim elendi, Angelina Jolie'nin dublörü Duygu Barazi kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilimden izle kim elendi, Angelina Jolienin dublörü Duygu Barazi kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2015 12:32

Duygu Barazi kürk giydi Sinem ağladı... TV8'de ekranlara gelen sevilen 'stil' programı İşte Benim Stilim'de bu akşam eleme gecesi heyecanı yaşandı. Elenen isim Duygu Barazi oldu. İşte Benim Stilim yarışmasının 3. sezonunda ilk elenen yarışmacı Duygu Barazi oldu. Duygu Barazi kimdir, ayrıntıları sizler için derledik...

Haberin Devamı

Duygu Barazi 'yi önce Angelina Jolie'nin dublörü olarak tanıdık. Angeline Jolie'ye benzerliği ile öne çıkan Duygu Barazi 'nin asıl mesleği hosteslik. Kabin amirliği görevinden ayrılan Duygu Barazi şimdi İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları arasında. Duygu Barazi 33 yaşında ve İstanbul'da yaşıyor.

Duygu Barazi 'nin en büyük fobisi ise kilo almak. Duygu Barazi'nin hayat öyküsünde en dikkat çeken olay Turist filminde Angeline Joline 'nin dublörü olması. Los Angeles’da yemek yerken Angelina Jolie ile tanışan Duygu Barazi , ünlü oyuncudan dublörlük teklifi almış. ‘Turist’ filminde Angelina Jolie 'ni dublörü olan Barazi filmin galasına da davet edilmiş.

İŞTE BENİM STİLİM'E VEDA ETTİ

İvana Sert, Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez'in jüri koltuğunda oturduğu ve Öykü Serter'in sunuculuğunu üstlendiği İşte Benim Stilim'de konuk jüri ise Esra Erol oldu. Ekranların sevilen ismi Esra Erol, şıklığı ve zarafetiyle, programa renk kattı. Öte yandan İşte Benim Stilim Eleme Gecesi'ne konuk olan Gökhan Keser ve Nihan Çilesiz de seslendirdikleri şarkılarla stüdyodakilere ve izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilimden izle kim elendi, Angelina Jolienin dublörü Duygu Barazi kimdir

İşte Benim Stilim, yeni sezonunda ve yepyeni birbirinden güzel kızlarla izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. 3. sezonun ilk eleme gecesi heyecanı geride kalırken yarışmaya ve büyük ödüle bir yarışmacı veda etmek zorunda kaldı. Yarışmaya ve büyük ödüle veda eden isim Duygu Barazi oldu.

İşte Benim Stilim son bölümde Duygu Barazi gerçek kürk giyince ortalık karıştı. Duygu Barazi'nin kürkünü gören Sinem Umaş gözyaşlarına boğuldu.

İşte Benim Stilim kızlarından Duygu Barazi hostes mesleğini bırakıp yarışmaya katılan isimlerden biri. Duygu Barazi yarışmaya gerçek hayvan derisi kürkle katılınca önce Öykü Serter'den tepki aldı. Öykü Serter yarışmacının gerçek kürk giymesine 'Sen güzel olacaksın diye bir hayvanın ölmesine hiç gerek yok. Sen burada nefes alabiliyorsan başka bir yerde bir hayvan ölmek zorunda değil. Hiç böyle bir hakkın yok" dedi.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilimden izle kim elendi, Angelina Jolienin dublörü Duygu Barazi kimdir

İŞTE BENİM STİLİM'DE ÇİĞDEM İLE NİHAL KAVGA ETTİ

Haberin Devamı

TURİST FİLMİ KONUSU:

Yakışıklı aktör Johnny Deep'in canlandırdığı Frank, aşk acısından muzdarip bir serüvenci olarak soluğu İtalya'da alır. Bu seyahat neticesinde, kırık kalbinin acısının hafifleyeceğini düşünmektedir. Bu bunaltılı durumdan kurtulmak için İtalya'ya giden Amerikalı turist, Frank'in etrafında şekillenen bu filmde Angelina Jolie, tüm ihtişamıyla Elise karakterine can veriyor. Olağanüstü bir figür olan Elise ile Frank'in yolları bir şekilde kesişmiş ve işler değişmiştir.

Ancak Elise'nin onunla karşılaşması aslında tesadüf değildir. Arka planda Venedik'in nefes kesen manzaraları eşliğinde Frank, bir ilişkinin ardından koşarken aslında etrafında tehlikeli entrikaların döndüğünü fark eder. Filmin Jérôme Salle’in 2005 tarihli Anthony Zimmer’ından yeniden çevrim olduğunu hatırlatalım.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilimden izle kim elendi, Angelina Jolienin dublörü Duygu Barazi kimdir

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!