İşte Benim Stilim'de 'Omuz atma kavgası'!

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilimde Omuz atma kavgası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 14:30

'İşte Benim Stilim' adlı programda tansiyon yükseldi! Jüri üyesi Kemal Doğulu ile yarışmacı Melisa Şahin arasında sert bir kavga yaşandı. Programın jürisi Kemal Doğulu, Melisa Şahin'in kulisteyken kendisine omuz attığını söyledi. İşte o anlar...

Haberin Devamı

24 Şubat 2015 tarihinde yayınlanan İşte Benim Stilim adlı programda sinirler gerildi.

Yarışmacı Melisa Şahin ile Kemal Doğulu arasında yaşanan sert tartışma programa damgasını vurdu. Jüri üyesi Kemal Doğulu, Melisa Şahin'in kulisteyken kendisine omuz attığını iddia etti. Kemal Doğulu, kulisin merdivenlerinde kendisine omuz atan Melisa Şahin'in ilk başta özür dilemediğini ancak sonrasında kim olduğunu fark edince özür dilediğini belirtti. Yaşanan sert tartışmada, Kemal Doğulu yarışmacının ekranlar önünde başka, kuliste başka türlü davrandığını iddia etti.

KEMAL DOĞULU'YA REST ÇEKTİ

Kemal Doğulu: "Nabza göre şerbet veriyorsun. Haddini bil, çeneni kapa" diyerek tepki gösterince, Melisa Şahin "Tamam o zaman eleme gecesinde kurtulun benden" diyerek jüri üyesine rest çekti. Kemal Doğulu ise "Sen, ses tonuna hakim ol" diyerek herkesi şaşırtan bir cevap verdi.

Haberin Devamı

MELİSA ŞAHİN KİMDİR?

İşte Benim Stilim adlı yarışmayla tanınan Melisa Şahin, 25 yaşında. Sunuculuk ve mankenlik yapan Şahin, yarışmada açıkladığı "Ayda 10 bin liralık alışveriş yapıyorum" açıklaması ile dikkatleri çekmişti. Bu açıklamadan sonra zenginlik tartışmaları ile gündeme oturan yarışmacı, Instagram hesabında paylaştığı arabasının ruhsatını yarışmada göstermişti. İşte Benim Stilim'in diğer yarışmacılarından Nazlı Hamarat tarafından "zenginmiş gibi" davranmakla suçlanan Melisa Şahin'in adı bir dönem şovmen Mehmet Ali Erbil ile anılmıştı.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilimde Omuz atma kavgası

BAKMADAN GEÇME!